Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sem bírja ki hogy ne élvezze a látványt? Amikor egy jó csaj sétál előtted, és látszanak a szép szexi combjai vádlija.. meg a segg! Főleg még amikor valami rövidben is van!
Figyelt kérdés
Amikor előttem megy egy jó csaj mindig bámulom, ezért is jó a napszemüveg. Nem látják hogy te mit figyelsz!2022. szept. 1. 15:05
3/9 anonim válasza:
képzeld, nem nagy dolog, hogy meg nézel az utcán vonzó embereket, még én is meg szoktam nézni nőként férfiakat
6/9 anonim válasza:
Mivel nem vagy vak persze hogy megnézed a jó csajokat az utcán, de mi a kérdésed? Hogy szoktak-e néha hideg, nyirkos időben tüsszenteni az emberek? 😄
7/9 anonim válasza:
Fuh, ez de szánalmas...
(Nem az, hogy megnézni... ez a hozzáállás, fogalmazás...)
8/9 anonim válasza:
Én is napszemüvegben mindig megbámulom a csinos fürdőruhás csajokat. Szép mellek, popsik, lábak...
9/9 anonim válasza:
#8!
Miért csak napszemüvegben? Szemüveg nélkül már nem mered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!