Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én élvezem a lány punciját, ahogy lovagol rajtam és el is tudok élvezni, az azt jelenti, hogy akkor rendesen kitölti őt a farkam?
Hogy hogy nem?
Az lehetséges, hogy én érzem, ahogy szorítja a farkam, de őt nem töltöm ki? 😳
Ez a farok vastagságától függ. Avval a jelek szerint nincs gond. Bár attól is függ, ő mihez van szokva.
De ki tudja, hosszúságra kielégítő a párodnak, vagy se?
Nem is értem, miért nem az ő visszajelzései alapján próbálsz rájönni? Elélvez ő is? Látványosan jó neki?
Sok nőnek vannak problémái az orgazmussal, de szerintem a lovagló póz az egyik legjobb a hüvelyi orgazmus elérésére. Nekem megfelelő partnerrel egy perc alatt sikerül.
Amúgy te hány éves vagy?
Az, hogy a partnerednek jó-e, honnan a tréből tudjuk? Most elélvez-e, vagy sem? :D
Amúgy ha nem, akkor próbáld meg megismerni a testét, lassan mozogni benne olyan pózban, ahol kényelmesen hozzáfér a csiklójához, ne a saját igényeiddel törődj, különben hosszú távon elkezd fájni a feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!