Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a lányoknak pont akkora az ideális péniszméret, mint amekkora a talpuk?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 16:12
11/17 anonim válasza:
Lennének bajban a fiúk,ha így lenne :)))
13/17 anonim válasza:
Szóval akkor ezért nem voltam elég jó neki. (36-os lába volt)
14/17 anonim válasza:
A nőknek valóban kisebb a lábuk - átlagosan kisebb, mint a férfiaké, de nem kicsi.
Vegyük a 38-as méretet átlag női lábméretnek. Az olyan 24.5 centi.
De még a 35 is (elég kicsi) 22.5 centi.
Nekem a max péniszméret olyan 18 centi, a lábam meg 40-es.
15/17 anonim válasza:
Ja, akinek 36-os lába van akkor 24 centi kellene neki!
Ha meg 42-es a lába akkor 28 centi!!!
AZért nem ártana néha gondolkozni, mint baromságot kiírni!
16/17 anonim válasza:
-Mekkora a kedvenced baby?
-Egy finom 36-os
-Ööö 😳
-Nyugi az csak 24 centi
-Ööö 😳
17/17 anonim válasza:
"Azért a legtöbb lánynak nem olyan nagy a lába, ezért gondoltam hogy ez igaz lehet" - heeee? Láttál te már lányt? 38-as az átlagos cipőméret, az ha jól tudom 24-25 cm körül van de lehet hogy tévedtem és 23. tudod mekkora egy 23 cm-es farok? nem mondom nem rossz, de még csak egyszer volt dolgom akkorával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!