Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex tippek? Hogy birjam tovább ?
Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves vagyok, barátnőm 22 ő már nem szűz, én viszont igen. Nem szeretnék bénának tűni. Sokan mondják érdemesebb előtte kiverni hogy tovább bírjam, ez igaz? Ha elélvezek utána egyből mehet második menet?2022. aug. 30. 09:27
1/7 anonim válasza:
Feltetted már magadnak a kérdést, hogy milyen következményekkel járhat? Akár tönkre is mehet emiatt a kapcsolatotok. Miért nem várjátok meg, amíg érettebbek lesztek, és kifejlődik oda a kapcsolat, hogy összeházasodtok?
2/7 anonim válasza:
Legyél őszinte vele. Ha neki van tapasztalata, rá fog jönni úgyis. Ha a nőben van szeretet, akkor segíteni fog és minden oké lesz, ha pedig gúnyos, szeretetlen, akkor legjobb, ha most hagyod ott.
3/7 A kérdező kommentje:
Jah, tudja hogy nem voltam még nővel, de azért mégis. Nem szeretném ha neki nem lenne jo.
2022. aug. 30. 10:03
4/7 anonim válasza:
Ha nem tudod kielégíteni csak szólj utánam már könnyebb lesz nekedis
5/7 anonim válasza:
Egy tapasztaltabb nő mindenképpen megértő. Nekem is a párom fiatalabb és én voltam neki az első. Egy percig nem éreztettem vele hogy béna lenne és nagyon könnyen össze is szoktunk. ❤️
Csak nyugi és fel a fejjel. :)
6/7 anonim válasza:
Ha kivered előtte, tovább bírod, igen. De van aki nem tud egyből utána teljesíteni, szóval ezt neked kell tudd, te ismered magad
7/7 anonim válasza:
Nem ajánlom, hogy kiverd előtte. Igaz, hogy tovább bírnád, de más lenne a vágy.
Egy normális nő nem csinál balhét, ha esetleg kicsit ügyetlen vagy, hanem inkább segít és tanít, ha már egyszer tapasztaltabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!