Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szex tippek? Hogy birjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex tippek? Hogy birjam tovább ?

Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves vagyok, barátnőm 22 ő már nem szűz, én viszont igen. Nem szeretnék bénának tűni. Sokan mondják érdemesebb előtte kiverni hogy tovább bírjam, ez igaz? Ha elélvezek utána egyből mehet második menet?

2022. aug. 30. 09:27
 1/7 anonim válasza:
19%
Feltetted már magadnak a kérdést, hogy milyen következményekkel járhat? Akár tönkre is mehet emiatt a kapcsolatotok. Miért nem várjátok meg, amíg érettebbek lesztek, és kifejlődik oda a kapcsolat, hogy összeházasodtok?
2022. aug. 30. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Legyél őszinte vele. Ha neki van tapasztalata, rá fog jönni úgyis. Ha a nőben van szeretet, akkor segíteni fog és minden oké lesz, ha pedig gúnyos, szeretetlen, akkor legjobb, ha most hagyod ott.
2022. aug. 30. 10:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Jah, tudja hogy nem voltam még nővel, de azért mégis. Nem szeretném ha neki nem lenne jo.
2022. aug. 30. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem tudod kielégíteni csak szólj utánam már könnyebb lesz nekedis
2022. aug. 30. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy tapasztaltabb nő mindenképpen megértő. Nekem is a párom fiatalabb és én voltam neki az első. Egy percig nem éreztettem vele hogy béna lenne és nagyon könnyen össze is szoktunk. ❤️

Csak nyugi és fel a fejjel. :)

2022. aug. 30. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivered előtte, tovább bírod, igen. De van aki nem tud egyből utána teljesíteni, szóval ezt neked kell tudd, te ismered magad
2022. aug. 30. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom, hogy kiverd előtte. Igaz, hogy tovább bírnád, de más lenne a vágy.

Egy normális nő nem csinál balhét, ha esetleg kicsit ügyetlen vagy, hanem inkább segít és tanít, ha már egyszer tapasztaltabb.

2022. szept. 6. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!