Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi 2-3 anál hosszútávon problémát fog okozni?
Nem ismeritek a helyzetem, kérlek, ne ítélkezzetek.
Gyakorlati tapasztalattal rendelkezők válaszát kérném. Köszönöm!
Nekem sokáig volt aranyerem, pedig nem is análoztam.
Torna segített.
Mondjuk nem tudom, hogy a te helyzetedben segít - e.
Én alapból nem mennék olyan lányhoz aki vállal anált. Egyszerűen undorodom tőle. Ez van.
Viszont imádok popsit nyalni, de csakis akkor ha előtte nem járt benne farok, és tiszta.
Kérdésre.:
Ha mint prostituált szeretnél pénzt keresni, 10-ből 5 férfi biztos, hogy nem lesz rád tekintettel.
Napi 3 anál pedig nagyon nem javasolt. Leginkább egy se. Egészségügyi szempontból biztos, hogy nem.
Fétis: Rengeteg fétis van, ahol nem kell análozni. Pl. az enyém a popsi nyalás. Van aki a lábra gerjed. Van aki arra ha pl lepisiled, vagy akár a szájába. És kapaszkodj meg, olyan is van aki azért fizet sokat, ha a szájába tojsz, vagy az arcára testére.
De van olyan, aki dominát keres, aki jól elveri.
De van olyan lány, aki erotikus masszázst vállal, ahol nincs aktus, max popsi, punci nyalás és orál.
Szóval a lehetőség tárháza nyitott.
Kérdés, hogy ezek közül Te miben vagy benne.
Jól gondold meg. Tudom a pénz fontos, de először gondolkozz más lehetőségekben.
39-es: ezt azért erősen túlgondolod.
egyébként meg jól ki lett a katásokkal b*szva: a nyár közepén, 2 nap alatt, szeptemberi hatállyal beszántják a működési módjukat... - de ne menjünk bele a politizálásba itt.
mondjuk a kérdést sem értem: az egy dolog, hogy elmegy prostinak, mert kiesett a bevétele, de miért kéne feltétlen análozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!