Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom hogy ezért izgat engem a gondolat hogy más szexeljen a feleségemmel ?
Tizenéves koromban egyszer sem volt csajom, mindig csak vágyakoztam utánuk, az erősebb, magabiztosabb, jóképűbb (alfa) fiúk viszont fürödtek a társaságukban és mindig volt barátnőjük.
Azt gondolom hogy ezért izgatna nagyon hogy valaki "vegye el" egy-egy alkalomra a feleségemet... fájdalmas lenne, de egyben nagyon izgalmas is sztem.
36F
#12: Úgy érzem igazad van :( Elég beteg dolog ez de így van..
#13: Sima 3-as szexre nyitott, a cuckoldtól félt engem, és a kapcsolatunkat.
Tiniként és tudtam becsajozni, de többnyire az üres szövegelésre buktak ebben a korban a lányok. Még jóképűek sem voltak. Szánalmas kis hülyegyerekek voltak hozzá képest, nem alfák. Én viszont nem voltam laza. De tudtam, hogy idővel ez változni fog.
20 felett már olyan barátnőim voltak, akikre mindeki hajtott, de én vittem el őket.
Ha nem csak a csajozásban, hanem mindenben sikertelen voltál, akkor lehet, hogy jól gondolod. De ha másban sikeres voltál, akkor a csajozásban is az lettél, tehát nem hiszen, hogy egy gyerekkori élmény váltotta volna ezt ki.
Uh de lennék az aki az ilyen pasik feleségét keféli
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!