Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a toxikus férfiak jönnek be?
Csak és kizárólag azoknál érzek bármit, akik sz*rnak a fejemre, a személyiségem egyáltalán nem hozza őket lázba, max megdugnának de még az se lenne számukra olyan nagy veszteség, ha nem jönnék össze nekik. Ja, és hatalmas korkülönbséggel a férfi javára, mert a velem egykorúak java része nem olyan "toxikusan" szemét, inkább csak olyan gyerekesen, amin maximum nevetni tud az ember, hogy milyen kiábrándítóan gyerek még fejben. A nálam idősebbek máshogy csinálják.
Akik viszont komolyan érdeklődnek irántam, azok persze mint férfi nem érdekelnek, pedig én magam is hosszútávú kapcsolatot keresek. Szívesen dumálok velük, meg minden, és alapvetően csak jószívű, jólelkű emberekkel igyekszem körbevenni magam (magamat is ilyennek tartom, ill. igyekszem ilyen lenni), de szexuálisan ők semmit sem mozdítanak meg bennem.
Miért lehet ez?
Enberedre találtál, de lszrom mit reagálsz, mert egy lennél a sok közül?!
49F
Ha csak dgtnád magad, akkor beszélhetünk ha akarod?!
45+F
Külsőjük megfog, ennyi, azt csak később derül ki toxikus e vagy sem. Engem is megnéznek, velem maradnak, nyújtom azt nekik ami kell a nőknek. Pl most ránézel 4-esre, egy 99-es ladát látsz, rámnézel, egy Audi A8-at. Jó emberismerés kell
24f
8x bajnok
Akkor te most tudod mit is akarsz?
Én szerepet játszok! Alapban egy figyelmes, empatikus ember vagyok, csak kíváncsi voltam a reakciódra!
Gondolom, sőt tudom ki lehetsz! Azért nem is válaszoltál vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!