Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen erzes megfogni egy péniszt?
Volt mar olyan, hogy egy pasiet szivesen megfogattok volna, de tobbet nem tudtal volna elkepzelni?
Számodra mitol lesz szép, kivanotas egy pénisz?
Hát ooyan hogy random utcán látok egy jó pasit ilyenre még nem gondoltam h de megfognám neki ..
Az már más mikor valakivel már egy jó ideje beszélek és az intim kép nem lesz tabu ..
Megfogni mindig meglepődők hogy tud beton kemény lenni .
De ugyanakkor kellemes selymes a tapintás .
Valahogy ott sokkal lágyabb finomabb a bőre egy ferfinak .
Szoval abszolut kellemes dolog megfogni egy kemény erektált f*szt
"Lányok, nektek milyen erzes megfogni egy péniszt?"
Alapvetően nagyon kellemes, izgató érzés. Az első jól megfogalmazta: kőkemény és közben selymes, én hozzá tenném még, hogy meglepően forró is.
"Volt mar olyan, hogy egy pasiet szivesen megfogattok volna, de tobbet nem tudtal volna elkepzelni?"
Nem. Ha már szeretném megfogni, akkor biztosan többre is nyitott vagyok.
"Számodra mitol lesz szép, kivanotas egy pénisz?"
A páromé igazából bármitől, hacsak nincs valami súlyos deformitása. Biztos sok különböző választ kapsz majd, de én sosem önmagáért tartom szépnek és kívánatosnak a péniszt, mindig a hozzá tartozó férfi iránti vonzalmam miatt.
Szívesen megfogom bárkinek a farkát és mondok véleményt.
21/f
Izgató és igen volt, hogy megfogtam volna egy "idegenét". Nem biztos, hogy csak fogtam volna. 😃 A pasi külleme váltotta ki az érzést, mert mondjuk jóképű volt, vonzó vagy olyan a kisugárzása, hogy ismeretlenül is "kívánatos".
Egyenes, formás, átlagos ami szép nekem.
Lemerném fogadni, hogy akkor is szeretne ha nem fognád meg.
De azért kella fröccsenés tudom.
Volt már olyan, hogy elképzeltem milyen lehet, annak, akit láttam és tetszett az utcán, v. utazás közben, megfogni, érezni ect..
Nagyon szeretem megérinteni, akivel vagyok, nem csak a faszát, mindenét is. Jó érzés, kemény, merev faszt fogni, játszani vele, minden hogyan és kényeztetni is. Egyszerűen nem tudok betelni vele.
#6 minden vágyam 😂😂
#7 hogy te milyen cuki vagy 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!