Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-40 év közötti férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 év közötti férfiak hogyan reagàlnátok ha a nőről kiderülne, hogy szűz?

Figyelt kérdés
Keresnétek mást? Lefeküdnétek vele?
2022. aug. 24. 21:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
Örülnék neki.
2022. aug. 24. 22:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön a csaj akkor másodlagos kérdés, hogy szűz-e, attól még ágyba bújnék vele. Ott és akkor, illetve ha hosszabb távra tervezem akkor néhány alkalom után kiderül össze tudunk-e csiszolódni vagy sem.
2022. aug. 24. 22:39
 13/22 StevenUp ***** válasza:
100%

Ha megvan a kémia akkor annyiból érdekel csak. Hogy szűz, hogy az első alkalomra különösen odafigyelek hogy ne legyen rossz élmény neki.

De emberileg ez a tény nem hiszem hogy akadály. Mindenkinek megvan a maga története hogy miért tart ott ahol éppen tart.

2022. aug. 24. 23:27
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

30 vagyok.

20-24 éves nőnél azért nem feltétlenül meglepő, hogy szűz. Alakulhattak úgy a dolgok, hogy nem jött össze komoly kapcsolat. Én tapasztaltként viszont nem tudnék sokat várni rá... ne vágyakozással menjen el az ismerkedés legintenzívebb szakasza! Max egy hónap.

25-30 között már viszont nagyon gyanús, hogy komoly defekt van a háttérben, és óriási red flag-ként virít. Le kell rázni finoman a nőt.

31 és felette pedig azonnali tiltó ok, mert biztos kettyós a nő.

2022. aug. 24. 23:44
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
14. szép kis beskatulyázásaid vannak, gratulálok. csakhogy én ismerek olyan nőt, aki azért már eléggé 30 fölött volt, amikor szüzen férjhez ment, és már sok éve boldog kapcsolatban élnek. Nem tűnt fel, hogy kettyós lenne, a férje egy kisebb részleg vezetője egy cégnél. Úgy látszik, divat lett a szüzeket mindenhogyan beskatulyázni, és kényelmesebb így tenni, mint gondolkodni. Most nem tök mindegy, ki szűz, ki nem? Ez alapján kell megítélni? Ha valaki 30 fölött találja meg az igazit, és addig nem akarja magát odaadni valami jöttmentnek, az már elítélendő? Vagy a szüzesség valami olyan dolog, amit feltétlen el kell veszíteni?
2022. aug. 25. 00:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Miután elsősőrban kapcsolatot akarnék, élvezni a társaságát, ezért nem zavarna, nem érdekelne mekkora szexuális gyakorlata van.
2022. aug. 25. 01:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már emberileg meg szerettem, és mint női is számomra vonzó, akkor már semmilyen szinten nem érdekel, és nem zavar hogy szűz.
2022. aug. 25. 08:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene! F.
2022. aug. 27. 17:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatra is kellene.
2022. aug. 27. 19:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha kölcsönös lenne a szimpátia, örülnék neki!
2022. aug. 27. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!