Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az emberek miert gondolkoznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miert gondolkoznak kisajatitoan a szexrol ?

Figyelt kérdés
Ha valaki massal szexelunk akkor ugy erzik sokan hogy szakitani kell. Nem kell fuvel faval egybabujni de jo elvezni a szexet neha massal is.

2022. aug. 23. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen megkérdezed..

Két opció van, vagy kiakad, és akkor nincs benne, vagy kiakad és elgondolkozik, majd vissza tértek rá, és bele egyezik.

Ez ilyen.

Aki nem mer, az nem is nyer!

2022. aug. 23. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Biológiailag erre vagyunk vezérelve. A hím nem akarja más gyerekét nevelni, a nőstény meg nem akarja hogy amikor terhes, a kicsi miatt kiszolgáltatottabb akkor a hím lepattanjon egy másik nővel.

Ettől a szexualitás, a társadalmi viselkedés igen nagy részben tanult viselkedési forma is. A nyitott kapcsolat működőképes lehet HA mindkét fél erre vágyik. Sok embert ismerek akiknél működik, sőt sokkal jobb, erősebb köztük a bizalmi kötelék mint más monogám kapcsolatokban. Ehhez viszont mindkét fél közös akarata, vágya kell.

2022. aug. 23. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Azért, mert a feleségem pl 5 perc alatt találna magának dugópajtit, jó segge van, nagy cicije, szép arca. Nincs az a férfi, aki azt mondaná, hogy nem rakom be neki. Gyakorlatilag korlátlan számú szexpartner állna a rendelkezésére, ha akarná.

Én viszont egy átlagos 40-es férfi vagyok, külsőleg nem az nők álma típus, így, ha szabad szex lenne mindkettőnknek, én hoppon maradnék. Mivel én nem tudok random nőkkel szexelni, ezért neki se szabad.

2022. aug. 24. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

Ez szimpla önzőség am🤣😂

De nem baj, ne érts félre, legalább őszinte vagy

2022. aug. 24. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

"Van úgy, hogy kell egy féktelen éj, egy megfelelő idegennel..." (Demjén Rózsi)..

Szerintem meg aki megállapodott végre valaki mellett, az tartson ki mellette, maradjon mellette, feltéve, ha érzik, nem egymásnak valók, akkor távolodjanak el egymástól, de ez a "közösségi q*a vagyok, használhat/használjon minden és mindenki" hozzáállás beteges. Nem azt mondom, hogy vissza kell térni a XVI. sz.-ba, de ez a mindenki mindekivel kamatyolhat hozzáállás sem jó.

2022. aug. 24. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!