Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív lányok! Ezt valaki őszintén élvezi?
Jó most nem tudom hogy ezt a mostanira vagy az smpixiesre érted e, de a mostani az nem smpixies.
A korábbi pedig hát, jó tényleg számíthattam volna rá hogy akik ott vannak (és nem kamusok) azok nem szaroznak

Pont ilyen nőt keresek. Engem nem zavarna ha ilyen lenne, annál aktívabban tolnám a száját, punciját popsiját. Azt írtad domináns vagy, miért zavar akkor ha ilyen? Beszélgettél már vele erről?
Ha nem érdekel írj!
Még nem nagyon beszélgettünk erről.
Egyébként ahogy a szubmisszivitásnak is, a dominanciának is vannak fokozatai, tehát én alapvetően szeretek irányítani, mehet a fojtogatás, fenekelés, lekötözés, szopatás, de pl a pofozásra valahogy nem visz rá a lélek. Egyébként miközben ilyen durván megszopatom azért persze élvezem, csak miután elélveztem van egy kis bűntudat érzésem, mert tényleg nagyon szenved közben.

#13 vagyok.
Ha bűntudatot van akkor te inkább a vadabb szexet szeretők körét növeled, valamilyen domináns vér van benned, de nem mondható el hogy a nők akik domot keresnek azok olyanra vágynak mint te. De ha nem adod meg a nődnek amire vágyik akkor ki eresni fog olyat aki pont jó neki.
Miért gondolod hogy kamu? De tényleg érdekelne, tekintve hogy nem kamu

Tapasztalatbol mondom "sajnos" van ilyen.
De végülis én vagyok a dom akkor úgy szopjon ahogy nekem jó.
Az öklendezős folytogatos dologra meg kitalálunk valamit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!