Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a tanga bikiniről?
Figyelt kérdés
Nektek van? Mikor veszítek fel? Milyen célból van elvégre nagyon szexi ?2022. aug. 23. 12:46
12/16 anonim válasza:
#11: rosszabb, mert a cuckold esetén a nő beleegyezik. Itt meg szerintem a csaja semmit sem tud arról, hogy a pasija egy gyökér :D
13/16 anonim válasza:
Vagy nem gyökér a pasija, hanem szimplán kamu, netről leszedett képeket kaptok. 🤷♂️ De olyat is láttam már itt, aki az exét akarta lejáratni ilyennel, szóval... Egy biztos: tuti nem a barátnőjéről küldözget nektek bikinis képeket, ébredjetek fel az álomból.
14/16 anonim válasza:
Minden seggen jobban áll egy tanga mint ugyan azon a fenéken egy nem tanga, de persze a legjobban minden férfinak a jó fenék tangával tetszik.
15/16 anonim válasza:
Igen van, szeretem hordani, strandon, sokan dicsérik.
N
16/16 anonim válasza:
Nekem van. Ritkán veszem fel. Tenger partra meg ilyesmi. Nem azért veszem fel hogy megbámuljanak hanem mert teszek benne magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!