Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 év közötti férfiak mennyi idejig várnátok a szexszel ha komolyan gondolnátok a nővel?
Előre is elnézést kérek a durva fogalmazásért, de.
Én nem fogok "várni"... úgy értem, egy percet sem. Mégpedig azért, mert két felnőtt, szexualitásával tisztában lévő ember nem "vár" egymásra, hanem kívánják egymást, és a szexhez szükséges alapok tisztázása után, egy vonzó és jó fej emberrel miért ne feküdnénk le? Ha pedig a másikat nem tartjuk vonzónak és/vagy jó fejnek, minek randizgassunk? Hátha majd jobb lesz? :D
Amúgy ha az első beszélgetésekkor nincs meg az a fajta összhang, hogy jól érzem magam, boldog vagyok, nevetgélünk, akkor nagyon ritkán alakul úgy, hogy majd 1-2 hónap múlva tök jó fej lesz. De megmondom őszintén, ha komolyan gondolom egy nővel, akkor azt akkor gondolom komolyan, ha jó vele lenni és jó a szexben is az összhang. Tehát a kérdés számomra paradox egy kicsit, mivel a komolyan gondolás nem létezhet jó szex nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!