Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Akik sok nővel voltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Akik sok nővel voltak együtt. Átlagban kikkel volt jobb a szex?

Figyelt kérdés

2022. aug. 22. 16:11
A kérdező szavazást indított:
Nagyobb mellűvel
Kismellűvel
Ettől független
51 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Voltam már olyan csajjal is, akinek elég nagy melle volt, meg olyannal is, akinek szinte csak a bimbója. Nekem mindkettő teljesen kielégítő élmény volt, nem bántam meg egyiket sem. Nem nagyon tudnék különbséget tenni melyik volt jobb.
2022. aug. 22. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

A kismellüvel.

Szerintem kompenzálni akarta,hogy tudatosan vagy tudat alatt azt nem tudom.

De vele tényleg azt éreztem,hogy élvezi és azt akarja hogy én is élvezzem.

Sikerrel járt,mert ritka nagyot lőttem.

2022. aug. 22. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
nekem a punci, meg a popsi fontosabb, mint a mell, sokkal jobban izgat.
2022. aug. 22. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Alapvetően szeretem a teltebb kebleket, de az hogy ki milyen az ágyban nem ettől függ. Találkoztam már mínusz A kosaras lánnyal aki olyan szenvedélyes volt hogy húúúúúúúúúúúúúúúú, meg olyan dúskeblűvel is aki meg fadarab szinten mozgott. NEM a mellmérettől függ ki milyen lesz az ágyban. Az csak a mellrajongóknak ad egy kis vizuális pluszt, de ennyi.
2022. aug. 22. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
a nagymellű csajokat mellbe lehet kúrni, ennyi csak az előnyük egy kicsi mellű csajhoz képest. ha nincsen cici, vagy nagyon kicsi, a kebelszex kimarad.
2022. aug. 22. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Én nem voltam sok nővel, csak 4 el egyiknek hatalmas melle volt.. jó volt megmarkolni. Többinek picike. Én am mindegyikkel élveztem.. egyikkel a lovaglás volt nagyon jó valamelyik meg kiváló passzív szerepet töltött be és mélyen a szemembe nézett.. szép hangok jöttek ki a torkán :) ez ilyen. Fontos dolgok azért vannak amik alapot jelenthetnek. 1. élvezzen téged (legfontosabb) 2. ne undorodjon legyen befogadó( ha valami nagyon nem tetszik neki max jelezze testbeszéddel) 3. jól lovagoljon 4. legyen kezdeményező(is) jó az ha érezzük nagyon kellünk egy lánynak :)

ui: nem szoktam kivesézni ezeket.. magamban konstatáltam.. gondoltam itt most leírom.

25/f

2022. aug. 22. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Változó. A nagy mell előnye hogy azzal is tud kényeztetni meg talán a látvány. Ennyi szerintem.
2022. aug. 23. 08:18
 8/8 Titkospasas1855 válasza:
Helló szerintem meg igen is nagyon fontos ,hogy egy nőnek legyenek szép nagy mellei S fesszessek legyenek szerintem sokkal jobbak és gusztusosabbak na ,de kinek mi!
2022. aug. 23. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!