Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik sok nővel lefeküdtetek! Büszkék vagytok rá?
Nem mert egyet se tudtam megtartani!
Ami egy dologról árulkodik, hogy nem érek annyit mint amennyit egy teljesértékű férfi érí!
Ez részemről eléggé összetett.
Amikor elkezdtem csajozni akkor kicsit lent volt a mérce, szal az elején most így visszagondolva elég hányinger lányokkal, nőkkel is voltam, na de ugye valahol meg ez kellett ahhoz, hogy most simán be tudják fűzni egy 10/10-t.
Mondjuk úgy, hogy végigmentem a szamárlétrán, megismertem a nőket, közben megéltem a vágyaim, részben.
Sajnálom, hogy annak idején nem csatlakoztam párokhoz, dugni a feleségeket.
Dugtam feleségeket, de nem hármasban, hanem titokban.
Nem vagyok ezekre büszke, de jól éreztem magam.😅
A szopatás minek számít ?
Olyan 12 nővel volt szexuális kapcsolatom, büszke nem vagyok rá, alkalmi dugásban mindig rosszul teljesítettem. Amióta párom van sokkal keményebb vagyok.
Viszont nagyon hiányoznak ezek a kalandok manapság...
35F
Férfiként nekem kizárólag a nejemmel volt szexuális kapcsolatom, 16 éves korom óta együtt vagyunk, 19 évesen házasodtam, 17 éve.
Nagyon bánom, hogy nem voltak kalandjaim, alkalmi, stb.
Szeretem a nejem, de bármikor benne lennék egy izgalmas kalandban
ez olyan büszkeség, hogy "képes vagy" megtenni. Mondjuk képes vagy jópénzt keresni, vagy képes vagy megmászni egy hegyet amit a többiek nem. Önbizalommal tölt el, hogy képes vagy felszedni és magadévá tenni csajokat, még akkor is ha nincs szerelem vagy egyéb érzelem.
Én foglalt vagyok és manapság már nekem bőven elég az a feeling, hogy megkaphatnék valakit, hogy odáig fajul a flörtölés, hogy tudom még két lépés és már szobára mennénk.
Én nem azt mondom, hogy dugd körbe a várost, de ha csajozási önbizalmat akarsz, akkor tanulj meg annyira udvarolni, hogy tudd, ha kell, találsz partnert, mert maga a tudat már baromi sokat ad.
Nem.
Mire legyek büszke? Megvolt, ennyi. Én tudom, a csajok tudják (biztos megbeszélik egymás között akik ismerősök), és mindenki eldönti, hogy tudott-e az adott kapcsolat vagy szex alatt fejlődni akár mentálisan, akár szex terén. Nem akarok büszke lenni, de jó érzés a csajjal összemosolyogni egy pillanatra, mikor ott van a pasija vagy épp már férje, és mi tudjuk, hogy miért, és azt is, hogy lesz ismétlés.
Tehát nem kell ezt büszkén reklámozni, elég a tudat, hogy a pasija mellet hozzám is "kedves" a hölgy, pedig én soha semmit nem ígérek. Főleg nem házasságot. Abból 1 elég volt, koszi. (azóta is találkozgatunk az exemmel néha az új párja tudta nélkül 🤣) nem a sex vagy a hiánya volt a válás oka... De erre sem vagyok büszke 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!