Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire szeretitek az anált ?
Figyelt kérdés
Hány évesen csináltátok először? Milyen gyakran igényled?
Baj az ha egy srác nem vágyik rá egyáltalán?
2022. aug. 22. 10:09
1/5 anonim válasza:
Párom csak azt szereti amikor ujjazom a popsiját
4/5 anonim válasza:
Parom 17 eves es 16 evesen mar csinaltuk mostanaba szinte minden szexnel van anal is
En imadom baratnom meg egyre inkabb szub szoval mar vannak mas dolgok is
5/5 anonim válasza:
Bnom először ellenezte, mikor nyaltam neki puncit kicsit lentebb is tévedt a nyelven nem ellenezte közbe a ujjammal is kényesztettem nem nagyon szólt érte láttam rajta h tetszik neki! Előjáték után a pénisz is oda került . Mikor behatoltam azt mondta h egy kicsit fajt de utána stabil volt és élvezte! Következő alkalmakkor mar majdnem ő kérte h oda is tegyük be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!