Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állatfejes tetkó a háton vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állatfejes tetkó a háton vagy lapockán inkább zavarba hoz titeket vagy méginkább begerjeszt szex közben?

Figyelt kérdés

Plusz ha ez egy jó popsival párosul?:)

Nemrég csináltattam a jobb lapockámra egy színes-fekete párduc fejes tetkót:)Közel áll hozzám ez az állat így nem véletlenül választottam ezt:)Viszont a pasiknak ez nem tudom mennyire jön be egy nőnél vagy épp pont ellenkezőleg?Zavaró lehet szex közben?Eddig nem kérdeztem rá azoknál aki érintettek voltak ebben így gondoltam megkérdezem mit gondol a többség?:)

2022. aug. 21. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Muti már légyszi.
2022. aug. 21. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Színes fekete párduc? Lila vagy mi?
2022. aug. 21. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Kutyában nem a hátad nézegetem. Felőlem egy állatkert is oda lehet varrva.
2022. aug. 21. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazából roppant egyszerű a dolog: Egy jó nőnél hozzáad egy kis pluszt, viszont egy olyan nőnél aki nem jön be teljesen semleges. Ha tényleg szép formás popsid van, ahhoz pedig jó alakod, esetleg még az arcod is szép és elöl is hasonlóan formás vagy... Akkor a tetkó a hab a tortán és még cseresznye is van a tetején.
2022. aug. 21. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Semleges.Rajtam nincs,de másokon nem zavar, és nem is ájulok be tőle!

Inkább egy szexi ruha vagy öltözet jobban begerjeszt.

2022. aug. 21. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 véleményét osztom. Egy jó nőn hab a tortán.
2022. aug. 21. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
A tetkó eléggé illúzió romboló egy nőn. Egy bizonyos szinvonal felett legalábbis. De van, akinek a lotyótetkó is bejön. Szóval akinek tetszik majd a tetkód, arra "büszke" lehetsz.
2022. aug. 21. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!