Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti mit csinaltatok volna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mit csinaltatok volna?

Figyelt kérdés

Szex kozben mondtam a baratomnak hogy nyugodtan elvezhet a popsimba, (mert mindig a puncimba akar de nem lehet) csinalhatjuk popsiba is. Nem akarta. Mondtam neki hogy akkor nyugodtan pisilje le a puncim (mert tudom h elvileg ot is izgatja) nem akarta. Mondtam neki akkor csinaljuk legkozelebb nyilvanosan (mert elvileg ez ot is izgatja) ezt sem akarta. Csak azt hajtogatta 2 szex kozott hogy miattam visszatartotta az orgazmust h elmenjek, es azert nem all fel neki egy kis szunet utan.

Mi baja van ennek a gyereknek?

23/L 26/F

2022. aug. 21. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg fura ha ennyi minden jót kihagy ,lehet csak a szája nagy és ennyi a gyerek!
2022. aug. 21. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Elég perverz dolgokat mondtál neki. Nem csoda,hogy másodjára már fel sem állt. Ha nem lehet most normálisan szexelni, akkor ki kell hagyni pár napot. Ez olyan nagy dolog? Addig ott van a kezetek. Lehet, mást undorít a fenékbe dugás. Engem is undorítana.
2022. aug. 22. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom mi a baja, de én szívesen megteszem neked amit kérsz😋

47f

2022. aug. 25. 17:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem mondtak volna ilyet ,nem is értem hogy lehet ilyen finomságot kihagyni!
2022. aug. 29. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:

a pisi szex engem is nagyon felizgat.kár hogy ebből kimaradok. amúgy én adni is szeretném a pisit no meg kapni is. az mindegy hova akarsz a lényeg hogy csináld :)

29F

2022. szept. 5. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!