Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek vagy a férfiaknak vannak nagyobb elvárásaik a másik nemtől?
30. Párom van, szóval nem igazán.
De aki jófej, azzal szívesen haverkodom. A legjobb barátom is fiú, nekünk a barátság fontosabb. Immár 11 éve! :)
#16-os
"Megnézem betegséggel hogy adsz le egy kg-ot is." "A legtöbb nő nem hizlalja a seggét, csak 10/8-nak hormonális betegségei vannak"
Jajj hagyjuk már ezt. Max 5-10% aki nem tud lefogyni. Lány vagyok, 1-es típusú cukorbeteg (vagyis hormont szúrok) mégis sikerült lefogynom. Pedig könnyen hízok. Persze könnyebb a többségnek a kifogást keresni mint tenni a testéért/egészségéért.
32. Az szép. Én nem vagyok cukorbeteg sem semmi, csak PCOSem van. Sport mellett eddig nem sikerült fogyni, pedig a napi adag kajak ebédre kb 200g :D (nagyobb marék)
Plusz sportolók mindennap legalább 40-60 percet. Én is szúrom magam, azóta egy fokkal jobb, addig nem történt semmi. A cukrot néha alacsony is. Na akkor miről beszélsz? Te csak szerencsés vagy, gondolom Os*npicket kaptál.
33
Nem, nem Ozempicet kaptam. Miből gondolod, hogy csak szerencsém van? Rohadt könnyen tudok visszahízni. Kalóriadeficitbe tartom magam. Kalóriadeficitbe lehet fogyni. Így sikerült. Még ha nehezen is.
Szerintem mindkét nem irányába elég nagyok lettek a követelmények.
A nők a jó pasikat, a sármos megjelenésű sportos pasikat keresik, a férfiak meg a csinos, szép arcú vékony nőket.
/Sajnos ebből is, abból is, igen kevés van./
Ha van, az meg pillanatok alatt elkel.
A legnagyobb baj az, hogy ahogyan növekszik az életkor, úgy egyre nehezebb megfelelni a követelményeknek.
45-50 fölött meg már szinte lehetetlen. Ott már tényleg csak a marha nagy szerencse segíthet.
40 fölött már nincs olyan, hogy társkeresés. Ott már csak a szerencse van.
Aztán van akire rámosolyog, van akire nem. Sajnos sokakra inkább nem.
Nincs más teendő. Bízni a jó Istenben, a véletlenben, meg a szerencsében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!