Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, vibrátorból/dildóból milyen átmérőjűt használtok?
Figyelt kérdés
Nekem 3,5 cm-es van és szinte nem is érzem, ha bennem van...2022. aug. 20. 15:24
3/8 anonim válasza:
Nekem is 3,5cm talpas dildo, alig erzem pedig meg nem szultem es eddig csak egy baratom volt.
5/8 anonim válasza:
Barátnőmnek 5 cm átmérőjű dildo-ja van, amivel néha én is kényeztetem.
6/8 anonim válasza:
2. Hol vetted? Akkora kellene nekem is gyakorlásra :)
7/8 anonim válasza:
4,5 cm, vibrim, de lehet, ha ismét kapnék, akkor dildó és 5 cm lenne.
8/8 anonim válasza:
vannak 4 cm. körüliek, de a két "nagy" az 5,2 illetve 5,6 cm. átmérőjű, és 25 cm. hosszú.
49 bi csajszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!