Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányokon a roma lányok miért írják ki sokan, hogy romát nem fogadnak?
Tehát vannak egyértelműen roma származású lányok, (elég sok) akik azt írják ki az adatlapjukra, hogy roma pasit nem fogadnak.
Arra tudok gondolni, hogy nehogy az ismeretségi körből felbukkanó vendég legyen? És akkor ciki lenne, mert elmondaná a lány családjának, hogy a xy lányodnál jártam és amúgy tudod e hogy miből él a lány?
Vagy mi az oka ennek? Mert nem hiszem, hogy egy roma lány undorodna a roma pasitól. Meg egyébként sem...
Én pl. imádom a cigánylányokat. Ők is szeretik a nagy fehér mackó testem. :)
Romától venni, eladni neki sem szabad, nem hogy lefeküdni vele.
"Adjadmáá ócsóbban moree a vulvádat"
De valóban ezért lenne, mert nem tudnak viselkedni? De ennyire? Most nem azt mondom, hogy jaj de meglep ez, mert én is itt élek, tudom, hogy mi van. De azért van sok normális cigány is, akik dolgoznak, stb.
Most pl egy ilyen dolgozó roma pali elmenne prostihoz, őt sem fogadja? Akkor sem, ha kifizeti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!