Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem el a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem el a barátnőm szűzességét?

Figyelt kérdés
A kérdés teljesen komoly. Megprobáltuk már kétszer, de abba kellett hagynunk, mert rettentően fájt neki. Egy darabig bemegy, de aztán jön a szűzhártya és a rettentő fájdalom. Én is szűz vagyok még, nem tudom, hogyan kellene. Probáltuk már hátulról kutyapózban, misszionáriusban is, lovaglóban is, sehogy se jó. Én csinálok valamit rosszul?

2022. aug. 19. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Síkosítót használtok? 100% akarja?

Előjátékkal mizu, sokat kényeztetitek egymást előtte?

Ahogy nektek fel kell állnia, nekünk ugyanúgy nedvesednie, tágulni kell a vaginánknak, illetve stressz esetén is összeszűkül, ami fájdalmas szexhez vezet.

2022. aug. 19. 20:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Előjáték, nedvesség rendben. És igen, akarja ő is, de valamiért nagyon fáj neki.
2022. aug. 19. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Próbáld meg elnyalni!

(Lehet hogy csak hosszú hetek után sikerül elélveznie!)

Utána már nem lesz stresszes!

2022. aug. 19. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld az ujjaddal. Először nyald sokáig, utána egy ujj, azt finoman mozgatva, egyre mélyebben, ha nincs gond, akkor lehet kettő ujjal is próbálkozni. Esetlegesen valami szexuális segédeszközzel, ami nem pénisz méretű.

Lehet, valóban az idegesség okozza, szóval ha romantikusabbra veszitek és az sem segít, akkor próbáljátok meg viccesre venni a dolgot. Ez nem a világ vége, nem kell rajta görcsölni, legyetek jó hangulatban, ölelgessétek egymást, mosolyogjatok sokat egymásra, az segít ellazulnia :)

Egyedi eset, hogyha ilyen intenzíven kellemetlen számára, de nincs ezzel nagy baj, sőt egyikőtökkel sem, csak óvatosabban, lassabban, türelmesebben és kevésbé feszengve kell próbálkozni. Már az, hogy te ilyen lelkiismeretesen keresed a megoldást, sokat számít. Érzékeltesd vele is, hogy semmi baj nincs vele, és egyszer úgyis sikerülni fog, csak kicsivel több idő kell :)

2022. aug. 19. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen megtortenik, en ugyanebben a helyzetben voltam mikor dildoval elvettem a magam szuzesseget. Az elso 3-4 alkalommal nem is akart bemenni de aztan sikerult. Nem verzett meg nem fajt csak az elejen az istennek se akart bemenni. Szoval a lenyeg hogy mindent jol csinaltok, meg probalkozni kell es valamikor megadja magat a szuzhartya.
2022. aug. 19. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Előveszed, berakod. Ennyi
2022. aug. 19. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
6-os: Mint te a banánhéjba, miután magadra zártad a szobád?
2022. aug. 19. 20:50
 8/10 anonim válasza:
30%
Kérdező! "nagyon fáj neki" A fájdalomra vegyen be tramadolt. Ezt orvossal kell fel íratni.
2022. aug. 20. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Mekkora kérdező?
2022. nov. 6. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Batrabbnak es hatarozattabbnak kéne lenned.Ne sajnáld a csajt.Azt a kis fájdalmat biztos kibirja.Nem is ertem,miért mindig ilyen fiatalok akadnak fent az első behatolasnal.
2022. nov. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!