Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előjáték közösülésnek számít?
Figyelt kérdés
Gondolok itt orális dologra, pettingre, de nincs semmi behatolás. Ezek a dolgok szexnek minősülnek vagy nem? Nem tudom eldönteni2022. aug. 19. 10:09
2/12 anonim válasza:
Elkezdődik vele a szexualitas tehát igen számithat annak!
3/12 anonim válasza:
a dinamó használata megjelenik a villanyszámlán?
4/12 anonim válasza:
Nem közösülés.
De nem csak a közösülés minősülhet szexnek. Hogy hol a határ, az nem egzakt. Mondjuk az análszex szex? Persze, hogy az. Mégsem közösülés. Az orál az? Na, ez már véleményes. De szerintem nem is az a lényeg, hogy mit minek definiálunk.
5/12 anonim válasza:
Szexnek számít, de nem közösülés. Ezek nem szinonímák!
Közösülés ott indul, ha a nemi szerveket összedugják.
6/12 A kérdező kommentje:
És pl a ruhán keresztül lévő izgatás/fogdosás, tapizás, az szexnek/közösülésnek számít?
2022. aug. 19. 10:17
7/12 anonim válasza:
Nem. Le is írtad, hogy az minek számít: izgatás, fogdosás. A közösülés magát az aktust jelenti. A szex pedig jelenthet orális szexet is.
8/12 anonim válasza:
Orális szex
Orális közösülés .
Nem csak a vaginalis , anális behatolás számít szexnek
A petting is szexuális tevékenység
Ha én pofon ütlek bal kézzel de jobb kezes vagyok attól a pofon az még pofon.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. aug. 19. 11:05
10/12 anonim válasza:
"Orális közösülés"
Olyan nincs, abból nem lesz gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!