Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, az ilyen alkat bejön nektek, vagy ez “dagadt”?😅
Figyelt kérdés
160 cm vagyok, ha ez számít.😅
Kérlek őszinte véleményt, tudni szeretném, hogy mennyire vagyok “jó nő”.
Előre nagyon köszönöm!
2022. aug. 19. 00:34
11/56 anonim válasza:
Tyűűű anyukám! Olyan vagy, mint a néprádió... mindent lehet rajtad fogni. Nem kellene a média által sulykolt mintát hajszolni, el kell fogadnod olyannak magad, amilyen vagy. Sport és megfelelő táplálkozással, pár kiló felesleget ledobhatsz, már ha téged zavar. Amúgy még mindig sok pasi bukik erre.
12/56 anonim válasza:
Szexinek talállak. Szerintem nem csak a kilók, a forma is sokat számít, te pedig formás vagy.
Őszintén mondom.
13/56 anonim válasza:
Nagyon formás vagy, szerintem egy tökéletes női alak szerintem ne hallgass azokra akik szerint ez sok nagyon szépen oszlik el rajtad tényleg annyira nőies:)
19L
14/56 anonim válasza:
Ruhában elmegy, meztelenül… kicsit sok a háj. Legalább 20 kg fölösleg van rajtad. Ez nem is egészséges.
16/56 anonim válasza:
Mázlid van az alkatoddal, jól nézel ki.
18/56 anonim válasza:
Őszintén szólva nagydarab vagy, fogynod kéne. Engem a lábaid formája zavar a legjobban (mást meg nem nagyon látni, csak a gigantikus melleidet). Nem néznélek meg az utcán, nem fordulnék utánad; plusz pont, hogy tudsz előnyösen öltözködni.
20/56 anonim válasza:
Nem jön be, ez molett alkat már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!