Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek alapján béna a testem?
Figyelt kérdés
186 cm magas, 70 kiló vagyok, szóval vékony. A péniszem lankadtan 4-6 cm, mereven 14-15 és 4.5 vastag.
Tudnál vonzódni egy ilyen fiúhoz meg tudnád szeretni ezek alapján?
2022. aug. 17. 22:27
1/11 anonim 

válasza:

pff. fejezd be. a személyiséged miatt nem vonzódnék.
3/11 anonim 

válasza:

Nem bena. De epits egy kis onbizalmat.
4/11 anonim 

válasza:

Ki a fenét érdekel?! Figyelj jelenleg bejön egy pasi, de őszintén fogalmam sincs, hogy milyen magas, csak azt tudom/látom, hogy magasabb nálam. Nem méregettem centivel, hogy most 175 vagy 178 stb. Azt meg végképp nem tudom mekkora neki, de őszintén ez sem érdekel. Tudod miért? Mert tetszik, és ilyenkor nem ez az elsődleges.
5/11 anonim 

válasza:

Gyúrásról hallottál már? Bármilyen hihetetlen, de a testtömeget lehet növelni, izmot lehet építeni csak tenni kell érte. A farkad átlagos, a magasságod átlag feletti. A következő életedben majd lehet hogy 160 centi magas leszel, 100 kiló, meg mereven 8 centis farkad lesz. Na akkor lehet majd rinyálni.
6/11 anonim 

válasza:

Őszintén, ki a fszt erdekel? Minek kell feltenni napi 10 ilyen kérdést? Ne legyél már lusta visszaolvasni...
7/11 anonim 

válasza:

Igen, jól látod béna vagy - főleg fejben és azért mert még mindig csak a pélóméregetésnél tartasz fejben mint a 15 évesek.
9/11 anonim 

válasza:

Szerinted kit érdekel mekkora a farkad? Ismerkedésnél is ezzel indítasz? Nem csoda hogy nincs nőd...
10/11 anonim 

válasza:

Nem béna, nincs veled semmi gond. Én tudnék vonzódni hozzád, de persze ez nem ennyitől függ csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!