Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen volt az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen volt az a bizonyos Top1 szex?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mit csinátatok, mikor átéltétek életetek legjobb szexuális élményét?

Mi miatt volt ez a legjobb a többihez képest?

2022. aug. 17. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nincs ilyen,meg nem is emlékszem rá így.Kb.10 éve élek nemi életet,sokszor szeretkeztem már,biztosan ezer felett van.A legutóbbi a legjobb mindig.
2022. aug. 17. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
#1 akkor sose d.gtak meg igazán. Csak ilyen kis selyemfiúid voltak. Na pusszancs.
2022. aug. 17. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A hely, az idő és a személy is teljes tabu volt/lett volna. Azt hittem, kiugrik a szívem a helyéről.
2022. aug. 17. 16:15
 4/7 anonim válasza:
100%

Évek óta komoly kapcsolatban élek. A barátommal külföldre mentünk egy általam nagyon kedvelt együttes koncertjére. A város központjában volt a hotel, amiben megszálltunk. Nagyon helyes kis szobánk volt. Elmentünk a koncertre, utána a hotelbe ugye. Mindketten lezuhanyoztunk, utána pedig lefeküdtünk az ágyba. Szeretkezni kezdtünk, és egy idő után lovagló pózra váltottunk. Én ott akkor lovaglás közben akkorát élveztem, mint még talán soha életemben. Hogy miért volt ez más, mint a többi, nem tudom neked megmondani. Semmi újat nem csináltunk, nem tudom, mi válthatta ezt ki belőlem. Talán a környezet, vagy pedig az, hogy egy nagyon kényelmes, memóriahabos ágyunk volt, rengeteg párnával, vagy esetleg jó volt a szög... Én tényleg nem tudom, de azt tudom, hogy akkorát élveztem akkor, hogy majd' elájultam.

22/L

2022. aug. 17. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A tiltott gyümölcs mindig édesebb!
2022. aug. 17. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:

#5!

Ezért kell mindig szex előtt tusolni 😂 mindig ilyeneket fogsz élvezni!

2022. aug. 17. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es mert hangulatos volt az egész miliő, a nőknek ez kell!
2022. aug. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!