Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak az emberek úgy oda a szexért?
Engem konkrétan az intimitás motivál az életre. Azért nem szexet írtam, mert ez azért több annál, de persze a szex az nagy része.
Szexelni, összebújni, beszélgetni, együtt aludni, örömet okozni a másiknak, ránézni és látni a szemében hogy szeret téged, egyszerűen egy olyan csodálatos dolog hogy ezt nem múlja felül semmi.
21F
Ne haragudjatok, privátban nem válaszolok, mert akkor kiírja a nevet. Inkább itt.
38 éves vagyok. A gyerekek előtt többnyire élveztem. Orgazmusom nem tudom volt-e. Ha volt, hát az sem olyan nagy show. De lehet én vártam el túl sokat. De igazából mindig elég is volt a másik öröme. Az elmúlt 13 évben azonban egyre kevesebb kedvem lett a dologhoz. Általában lopott 10 percek vannak rá, úgyhogy nem is igazán töröm magam.
Én nekem nagyon úgy tűnik, hogy jóval több van ebben a dologban annál, hogy szerinted a szex “túl értékelt”.
Még az aszexuálisok sem ellenzik ennyire a szexualitást mint Te. Őket egyszerűen nem érdekli a dolog de abban ahogy Te írsz róla sokkal inkább passzív agressziót érzek mint közömbösséget..
Nyilván nem vagyok dili doki, sem terapeuta, se semmi ehhez hasonló. De így első ránézésre nekem úgy tűnik, hogy van benned egy iszonyatosan nagy adag elfojtott frusztráció amiért Te nem tudod élvezni a szexet.. Olyan mint ha Te igenis szeretnéd élvezni és csinálni és átélni azokat amiket mások körül írnak de valami okból kifolyólag nem megy és éppen ezért “támadod” és ellenségessé teszed magadnak az egész témát.
De ez csak az Én véleményem.. Semmi tudományos vagy ehhez hasonló alapja nincsen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!