Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket felizgat, hogy a csajok sokkal gyengébbek?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy izgat-e a valódi erőszak, hanem a tudat, hogy szinte bármelyik csajt meg tudjátok dugni, annak ellenére is, ha mondjuk játékból ellenáll....2022. aug. 16. 18:49
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, én vasággyal vagyok 65kg, a csajom úgy lenyom, hogy nem is tudok ellenállni, mondjuk pont hogy ez jön be.
2/8 anonim válasza:
Hát ma már ez nem feltétlenül igaz. Én sem tartozom az erősebb férfiak közé. És nem tudnám bármelyik csajt megdugni.
3/8 anonim válasza:
Engem az ellenállás nem izgat, inkább az odaadás.
4/8 anonim válasza:
Ez egy egyszerű tény, mint az hogy több nő festi a körmét mint férfi.
Ezen mi lenne izgató?
5/8 anonim válasza:
A barátom imád dominálni, és szeretünk ilyesmit is eljátszani.
Addig jó hecc és érzem magam fölényben, mig szét nem feszíti a lábam (nyilván, ha akarnám, megrúghatnám erőből), mert onnantól kezdve az övé vagyok.
De ez jó érzés. Tőle legalábbis.
6/8 anonim válasza:
Közben persze csókolózunk, simogat lenn, szóval rendes előjáték is van, csak utána vadul be.
7/8 anonim válasza:
Ha a feleségem lenne az (majd ha lessz) akkor a hosszútávú kapcsolatunkra nézve az a legjobb ha egyenlőek leszünk, de ha csak úgy valakivel szexelni akkor az izgat ha a dominál engem.
8/8 anonim válasza:
már amelyik gyengébb. 78kilómmal nehezen tudna mozgatni. Magas és erős vállú vagyok.Mint egy szekrény ajtó,nagyobb darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!