Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kukiát pontossan hol kel és mien erőssen a nyelvemmel nyalogatni es színi hogy jó legyen neki?
Figyelt kérdés
Most leszünk előszőr együt így. Makja körül vagy lejeb is?2022. aug. 16. 18:44
1/9 anonim válasza:
Huzzatok gumit ha a szivason tulmentek
2/9 anonim válasza:
Egy nő nem mond ilyet hogy "színi"!
3/9 anonim válasza:
Jó lesz az neki ne aggóggyál. Gumit ne húzatok. Hat gyerekig meg se áljatok, ott is csak egy pillanatra mer kihal az ország, legaláb romák legyenek bene ha már a magyarok elfogynak.
5/9 anonim válasza:
A legtetejét óvatosan nyalogatni. Aztán picit bekapni a végét és körbenyalni a tetejét. Aztán jobban bekapni. Aztán mikor a szadban van, fel, le mozgatni rajta a fejed.
Egyébként meg kérdezd meg hogy ő mit szeret
6/9 anonim válasza:
a makk alját ... privátban megmutatom képen hogy hol nyald
7/9 anonim válasza:
Előbb nyalogass egy helyesírással foglalkozó könyvet.
9/9 anonim válasza:
Kuki.. Mikor én ezt a szót használtam, még illegális korban voltam a szexhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!