Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Kerültetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Kerültetek már kínos szituációba erekció miatt? Állt már fel iskolában, munkahelyen, és ha igen, mi okozta pontosan? Meglátta valaki?

Figyelt kérdés

2022. aug. 14. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja suliban sokszor, egyszer pont ki is hivtak felelni 😂 18/F
2022. aug. 14. 22:24
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Suliban sokszor anno, meg orvosnal is, strandon, furdobe is. Sok helyen 😀
2022. aug. 14. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Suliban sokszor fel szokott állni, de máshol nem nagyon volt kínos szitum
2022. aug. 14. 22:30
 4/13 A kérdező kommentje:
De ilyen könnyen? Vagy ilyenkor fantáziába is belegondoltok?
2022. aug. 14. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen konnyen.

Miert?

2022. aug. 14. 22:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Egy fiú barátomnak random felállt miközben beszélgettünk, körbenéztem de öreg házaspárok voltak körülöttünk úgyhogy nem igazán értettem.
2022. aug. 14. 22:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok fiú, de egyszer ült mellettem egy pasi a buszon és megláttam az ablak tükröződésében, hogy meztelen csajokról nézeget képeket, aztán többször rám nézett és elindította a ph-ot. Én ezt mind a tükröződésen keresztül néztem, szóval nem vette észre hogy láttam. Le nézni nem mertem, nem tudtam mit csinál, de alig bírt megmaradni egy helyben. Fiúk, nem tudom, hogy ez ilyen mindennapos dolog e (gondolom nem, mert napi szinten buszozok és ez volt az egyetlen eset), de elég kényelmetlen volt akkor 15 éves lányként így egy férfi mellett ülni... És mielőtt írjátok, hogy biztos haspóló meg picsatakaró volt rajtam, oversized pólókat és minimum combközépig érő nacikat hordok :DD

Amúgy egyszer a fizika tanárom kihívott felelni és valamiért véletlen oda néztem és felállt neki XDD

2022. aug. 14. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#7: nem írjuk - tulajdonképpen teljesen tökmindegy, ki ült volna mellette és hogy lett volna felöltözve, akkor is ugyanezt csinálta volna.
2022. aug. 14. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

#6 Hát talán mert miattad állt fel neki.

Nekem eddig buszon és strandon volt úgy, hogy más is észre vette.

2022. aug. 14. 23:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagosan voltam felöltözve
2022. aug. 15. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!