Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti sem szeretitek hátulról?
Figyelt kérdés
Én utálom, ha a barátom hátulról szeretné. Főleg a kutyapózt ki nem állhatom. Na meg az állva szexet... Rossz, hogy így ki vagyok szolgáltatva, meg neha fáj is, ha nagyon bevadul. Amúgy pedig egyáltalán nem romantikusak. Szemből vagy a lovagló az igazi szeretkezős póz. Olyan állatiasak hátulról, mint az állatok. Persze a fiúk megörülnek érte.2022. aug. 14. 19:01
11/20 anonim válasza:
én imádom, főleg ha közben a számat befogja, a másik kezével meg izgatja a csiklómat és dönget, mint egy vadállat
N
12/20 anonim válasza:
Én főleg a fenekelés miatt szeretem nagyon.
13/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nyugodj meg tipikusan én is átérzem a problémádat
Nem szeretem én sem hátulról
Lehet nyugodtan megkövezni engem is kedves válaszolók.
22/L
14/20 anonim válasza:
#13 Ne drámázzunk már, senki nem bántott senkit. :D
Ki így, ki úgy szereti.
Viszont ha valamit nem szeretsz, sőt fájdalmat okoz de mégis hagyod, akkor az tényleg butaságra vall, finoman szólva.
15/20 anonim válasza:
Ha fáj, miért hagyod? Mondd el neki, hogy nem szereted, mikor bedurvul. Én az ellentéted vagyok, imádom hátulról, ha jól meg vagyok döngetve, de ha fájna, biztosan szólnék. Ne mártírkodj!
16/20 anonim válasza:
Nekem a kutya a kedvenc pózom, imadom amikor durvul, eszméletlen jó úgy.
17/20 anonim válasza:
Én imádom hátulról, eszméletlenül jó, pont azért, mert állatias, és kiszolgáltatott vagyok kissé. Minél keményebben megy, annál jobb. Pl. ha lefogják a kezem, tépik a hajam.
18/20 anonim válasza:
Kedvenc pozom, nekem soha nem faj semmim es imadom hogy ilyenkor megy a legmellyebbre es nagy az eselyem a vaginalis orgazmusra.
19/20 anonim válasza:
És miért nem szólsz neki, hogy csinálja lassabban, más szögben?
Nem minden ember illik össze szexuálisan.
Nekem is volt már, hogy szóltam, hogy ez fáj, váltsunk pózt. Semmi probléma nem volt belőle. Néma gyereknek anyja se.
20/20 anonim válasza:
Azért ezt kicsit kultúráltabban is le lehetett volna írni. Értjük az álláspontod, de szerintem határozottan hülyeség, hogy hátulról nem lehet romantikus, csak állatias. Például nálunk egy első kutya pózos szex után a barátnőm kérte, hogy ez legyen gyakrabban, és azóta is jobban szereti hátulról. Mellesleg, én kutya pózban oda tudok úgy hozzá hajolni, hogy meg tudjam csókolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!