Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőneműek válaszát várom! hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőneműek válaszát várom! hova menjen az a férfinemű, aki női szexpartnert szeretne?

Figyelt kérdés
Fizetős az nem jó, mert fizetős. meg a nők szerint undorító. A nők bárhol tudnak szexelni, ahol csak akarnak. Blabla bla ezeket már mind tudjuk..
2022. aug. 14. 17:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nem akarok sehova menni! Csak kíváncsiságból kérdeztem.
2022. aug. 14. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. A nők mindenhol tudnak szexszelni? Nem mindegy, hogy megduják őket, vagy szexelnek egy élvezeteset. Az előbbire valóban bárhol van lehetőségük. Az utóbbira már elég kevés, és nehéz találni hozzá partnert.
2022. aug. 14. 21:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, de a dugás akkor is szex.
2022. aug. 14. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel menj homi bárba, biztos lesz azonnal vevő a hátsó feledre. Ja, hogy nem erre vágysz? Ne panaszkodj, a dugás szex, probléma megoldva.
2022. aug. 15. 11:12
 15/17 A kérdező kommentje:

Ennek most semmi értelme nem volt, több dologba is beletudnék kötni..

inkább ne erőltesd.

2022. aug. 15. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:
A kérdésed az, ami értelmetlen, hiszennem akarsz menni sehová.
2022. aug. 15. 13:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Ez a válaszod is értelmetlen, inkább hagyjuk az egészet.
2022. aug. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!