Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony, csendes fiúként jobb ha elfeletem a lányokat?
Próbálj meg ezen valtoztatni. Nekem kell izompacsirtának lenned, de legyen egy férfias kiállásod.
Ha itt sajnáltatod magad nem jutsz előrébb.
Nem kell elfelejteni. Tök mindegy, hogy a csorda mi után megy, neked egy lány elég.
És lesz akinek te jössz be nyugi. Ne kérdőjelezd meg magad.
Én más korcsoport vagyok mint te, de én is vékony és introvertált és tök nem vagyok csajozós, és vannak lányok nők akiknek nagyon bejövök, és amikor ez kölcsönös az nagyon minőségi dolog volt.
Légy minél határozottabb ez általában nem egyszerű amíg nagyon fiatal vagy.
Nem tudom mennyi idős vagy. De én is vékony voltam és visszahúzódó. Hiszed vagy sem 18-25 éves korom között nem kellettem a nőknek, pénzem sem volt, ezért magabiztosságom még kevesebb.
Ma 35 éves vagyok, és nős, de ma már nem lenne nehéz dugnom 18-20 éves lánykákat, mert ma érzik rajtam a tapasztalatot, pénzt, és az ebből eredő magabiztosságot !
Szóval fel a fejjel, a határozottságon, magabiztosságon, bátorságon múlik az egész, minél előbb eléred ezt annál jobb. Törekedj erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!