Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy erősítsek rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy erősítsek rá, hogy bírjak még egy menetet?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon jó a szex, nagyon kívánjuk egymást, oda-vissza. De az van, hogy én jellemzően 10, max 15 percet bírom mostanában, abból is a fele az, hogy orálozik nekem. Van, hogy 2 orgazmusa is van ezidő alatt, ezzel nincs gond. És én meg hamar a csúcsra érek. De sokszor látom, hogy ő még kívánná, és nem az ujjazást, vagy nyalást, hanem rendes behatolást. Többször próbáltam már, hogy folytassam a dolgot, de jellemzően félig lankadt a péniszem elélvezés után, és az már szánalmas kínlódás volt inkább, nem rendes szex, amitől neki is jó. Tudom, hogy normális férfiaknál, hogy egy menet megy, de hogy tudnám mégis egy kicsit tuningolni magam, hogy menjen kemény farokkal egy második menet is? 26f

2022. aug. 12. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Dragon Power kapszula, nekem 10 éve bejön... 100% növényi kivonat. De csak az eredeti, az itthon gyártott Plus egy rakás szar.
2022. aug. 12. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a csajodnak, hogy állítsa fel újra. Hidd el meg fogja oldani.
2022. aug. 12. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan technikák, amivel lesz orgazmusod, de anyag nem jön ki. Azt hiszem száraz orgazmusnak hívják. Lényege, hogy, amikor elélveznél, összeszorítod a pc izmaidat és nem hagyod hogy kijöjjön a sperma. YouTube-on ha rákeresel a férfi multiorgazmusra, akkor ott részletesen elmagyarázzák.

De elég sok idő megtanulni, ezért szerintem ha vártok pl fél órát, akkor utána megint tolhattok egy menetet.

2022. aug. 13. 08:17
 4/5 A kérdező kommentje:

"Mondd a csajodnak, hogy állítsa fel újra."

Gyakorlatilag ez megszokott történni, de nem áll akkor sem rendesen, és mindig lankadozok behatolásnál, nem megy olyan jól már, kiábrándító neki és nekem is. Minimum 2 óra szünet kell nekem, hogy kőkeményen álljon újra, de akkor sem megy már akkora beleéléssel, mint az elsőnél.

"Vannak olyan technikák, amivel lesz orgazmusod, de anyag nem jön ki. Azt hiszem száraz orgazmusnak hívják."

Igen, erről hallottam. Őszintén nem tudom, ha megtudnám csinálni. Volt már akaratlanul elrontott orgazmusom, és az rettentően idegesítő és rossz volt számomra. A probléma, hogy én korábban gyorstüzelő voltam, max 2-3 perccel, nagyon örülök, hogy ennyire is sikerült feltornázzam magam. És nem akarnám kisérletezgetéssel megint elrontani magam, így is néha előfordul, hogy 2 perc után már nagyon kell koncentrálnom, hogy ne élvezzek el.

A potencianövelő is megoldás lenne, de nagyon figyelnem kell a vérnyomásomra, és jó lenne nem rászokni amúgy sem. A csajom amúgy mindig bíztat, hogy neki így is nagyon jó, és teljesen kielégítő a szex neki. Csak azért neha megdugnám úgy nagyon rendesen, mert tudom, hogy kívánná.

2022. aug. 13. 09:52
 5/5 Gooboy37 ***** válasza:
Kicsit vársz és kezdd újra
2022. aug. 13. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!