Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy erősítsek rá, hogy bírjak még egy menetet?
Vannak olyan technikák, amivel lesz orgazmusod, de anyag nem jön ki. Azt hiszem száraz orgazmusnak hívják. Lényege, hogy, amikor elélveznél, összeszorítod a pc izmaidat és nem hagyod hogy kijöjjön a sperma. YouTube-on ha rákeresel a férfi multiorgazmusra, akkor ott részletesen elmagyarázzák.
De elég sok idő megtanulni, ezért szerintem ha vártok pl fél órát, akkor utána megint tolhattok egy menetet.
"Mondd a csajodnak, hogy állítsa fel újra."
Gyakorlatilag ez megszokott történni, de nem áll akkor sem rendesen, és mindig lankadozok behatolásnál, nem megy olyan jól már, kiábrándító neki és nekem is. Minimum 2 óra szünet kell nekem, hogy kőkeményen álljon újra, de akkor sem megy már akkora beleéléssel, mint az elsőnél.
"Vannak olyan technikák, amivel lesz orgazmusod, de anyag nem jön ki. Azt hiszem száraz orgazmusnak hívják."
Igen, erről hallottam. Őszintén nem tudom, ha megtudnám csinálni. Volt már akaratlanul elrontott orgazmusom, és az rettentően idegesítő és rossz volt számomra. A probléma, hogy én korábban gyorstüzelő voltam, max 2-3 perccel, nagyon örülök, hogy ennyire is sikerült feltornázzam magam. És nem akarnám kisérletezgetéssel megint elrontani magam, így is néha előfordul, hogy 2 perc után már nagyon kell koncentrálnom, hogy ne élvezzek el.
A potencianövelő is megoldás lenne, de nagyon figyelnem kell a vérnyomásomra, és jó lenne nem rászokni amúgy sem. A csajom amúgy mindig bíztat, hogy neki így is nagyon jó, és teljesen kielégítő a szex neki. Csak azért neha megdugnám úgy nagyon rendesen, mert tudom, hogy kívánná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!