Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtetek valaha a tanáraitokkal?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 18:56
1/9 anonim válasza:
Én egy csomó tanáromat megdugtam volna. A védőnőt is a gimiben.
3/9 anonim válasza:
Én lecirmantottam a töritanárt. Meglett a 2 es.
Azt mondta ha popsiba dughat akkor 3 as t ad évvégére.
Nekem elég volta a kettes is.
4/9 anonim válasza:
Egyetem alatt oar hónapig osszejartunk az egyik gimis tanarnommel
6/9 anonim válasza:
Még nem, de szeretnék lefeküdni a rajztanárommal. Remélem, sikerül.
7/9 anonim válasza:
Nekem nemrég volt viszonyom az angol (magán)tanárommal, én 25 voltam, ő 41. Benne volt a levegőben, hogy akár több is lehet, de a korkülönbség miatt elengedtük a dolgot. Így a vége annyi lett, hogy pár hónapig összejártunk szexelni.
8/9 anonim válasza:
én nem de jó pár osztálytársamról tudok, hogy az egyik tanárunk elég rendesen rájuk állt, és persze volt olyan is aki belement
a faszi kb csak a középiskolás lányokra ment
9/9 anonim válasza:
Igen, a külön matek magántanárommal, már elmúltam 18 pont, érettségi előtt volt ez fél évvel, de amúgy is ő más suliban tanított mint ahova én jártam, tehát csak a magánórákon taliztunk heti 1-szer, jó volt mindkettőnknek, anyámék nem tudják de jobb is így.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!