Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem jobban a Fleshlightet, mint a prostit?
Figyelt kérdés
Több hónapja van Fleshlightem és a héten elmentem prostihoz. Nem volt rossz, viszont a farkamat sokkal jobban szorítja a Fleshlight. Az szűkebb, mint az átlag nők puncija? :O
F/25
2022. aug. 12. 18:23
1/8 anonim válasza:
Egy csaj kene már neked Kistöki!
2/8 anonim válasza:
Egy prostitól ne nagyon várd, hogy szűk legyen a puncija. Egy visszafogottabb nőnél teljesen más a helyzet.
3/8 anonim válasza:
Milyen fleshlightod van? Sokféle betéttel kapható.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as: Kenzie Reeves (Creampuff). Külföldről rendeltem.
2022. aug. 12. 18:38
5/8 anonim válasza:
lehet szűkebb, több méretű kapható
az óvszer is okozhatta
viszont a legvalószínűbb, hogy a stressz miatt nem tudtál elengedni és ezért nem élvezted
6/8 anonim válasza:
#2 Hàt nekem volt olyan baràtnőm akinek elég sok pasija volt mondhatni ribi, és mégis olyan szűk volt hogy elszorìtotta a dàkómat😅
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, az egy jó szűk típus és azért is izgatóbb. A prosti árán vehettél volna még egy Fleshlightot...
8/8 anonim válasza:
Azt gondolom, hogyha a prosti igazán jót akart volna neked, akkor rászorított volna a puncira, hogy jó szűknek éld meg. De válaszolva a kérdésedre: A fleshlight jobban stimulálja a brokit, mint a punci. Ezzel nem azt mondom, hogy jobb, mint a punci, csak azt, hogy szűkebb, stimulalóbb és nem tágul egy kicsit sem az "aktus" során. Megnéztem a terméket jó döntés volt, szerintem megveszem én is a kollekcióba. 7-es válaszadóval egyetértek legközelebb prosti helyett flesh-t kell venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!