Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit itt húzott már le hivatásos lány? Végül megoldódott az ügy?
Dehogy.
Ez egy keserű pirula le kell nyelni. Hirdetőt kerülni.
Legközelebb válassz jobban.
Én még mindig nem értem, hogy mi volt pontosan az átverés. Megbeszéltétek, hogy az egy óra ára 25k, eddig oké. Megállapodtatok telefonon, hogy hány élvezés lesz? Megérkeztél, kifizetted a megbeszélt összeget. És utána? Elélveztél 15 perc alatt, szerettél volna második menetet és nem engedte?
Olyan nincs, hogy a lány előre "lebeszéli az oldallal", hogy töröljék a negatív értékeléseit... Ha az oldal törölte az értékelésedet, akkor annak más oka van.
Dehogynem van. Nem írok itt neveket, de egyről tudom hogy jóban van az oldallal és sokmindent kiszednek ami negatív róla.
Gondolom több ilyen van
Konkrétan egy óra volt megbeszélve, és díjazva és többszöri lehetőséggel hirdet a hölgy. Ez egyébként enélkül is evidens, hogy nem egy menetes egy óra. Főleg nem ennyiért.
Persze, hogy van ilyen hirdető. Az oldal írta konkrétan, hogy nem fogják kirakni az értékelést. Én szerintem mindjárt ki is írom a hirdető nevét. Lehet, hogy egyre gondolunk utolsó. Leírod privátban a nevét?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!