Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szokás szólni orgazmus előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás szólni orgazmus előtt a partnernek?

Figyelt kérdés

A volt párommal ahhoz szoktam hozzá, hogy kommunikálunk szex közben, és finoman tudatjuk a másikkal (szóban), ha közeledünk a csúcshoz.

Most volt két kalandom, és mindkét srác varatlanul elment anélkül, hogy különösebben feltünt volna :D Raadasul én szeretek általában hamarabb elmenni, de ha nem, akkor is hozzá tudom igazítani az orgazmusomat a pasihoz - de ahhoz is tudnom kell, hogy hol jár...Ez szokatlan, vagy ti is szoktátok informálni a másikat a helyzetről?

2022. aug. 12. 12:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%
Párom kívül nincs mással szexuális együttlétet. Az elején megbeszéltünk mindent ( 14 éve) és ismerjük,tudjuk egymás gondolatát. Szóval kommunikáció!
2022. aug. 12. 22:48
 22/30 anonim ***** válasza:
20%

Erről mit kell beszélni? Tán nem érzed, hogy lassan eljut a csúcsra? Komolyan, ennyire nem figyelsz a másikra?

Akkor ne szexelj.

Mi sohasem beszélünk erről, annyit tisztáztunk a legelső orál előtt, hogy mehet-e nekem szájba vagy sem.

Mehet, és simán tudom irányítani őt, mert szpás közben is figyelem a reakcióit.

2022. aug. 14. 06:45
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

Meglepetésként? Mégis mi? Hogyha a számba veszem egy férfi péniszét, nem érhet meglepetésként a sperma, mert pontosan azért csinálom vele, hogy a csúcsra juttassam.

És nem tini vagyok, hanem felnőtt nő.

2022. aug. 14. 06:46
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én látom a férjemen, h mikor lesz orgazmusa, így nem kell szólnia.

Őt meg nem érdekli, h nekem van-e vagy nincs.

jún. 25. 23:51
 25/30 anonim ***** válasza:
55%
A szeretőmnek szólok, a feleségemnek nem. Anyósomat pedig fejbe verem.
jún. 26. 09:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Mivel "egylövetű" :-DD vagyok, a feleségem pillanatnyi igényéhez igazítom a saját élvezésemet. Ő szól, hogy közel jár a csúcshoz. Nyilván látni is lehet rajta, a lényeg az, hogy ha több orgazmusa is van, akkor annál az orgazmusnál szól, amikor már nem bírja tovább, és szeretné végre megkapni a spriccet. Olyankor mindent beleadunk, és úgy időzítem a saját orgazmusomat, hogy "telibetaláljam" az övét. Nem szokta megbánni :-) 45f
jún. 26. 09:38
 27/30 A kérdező kommentje:

Igen, en is kb igy szeretnem, ahogy az utolso leirja.

Szerintem egylovetu pasinak bunkosag/luzerseg csak ugy szo nelkul elmenni az en orgazmusom elott.

A haborgasra pedig, hogy "de hat nem latod rajta??": azota is volt par partnerem, es higgyetek el, nagyon figyelmes es erzekeny vagyok,de nehany pasi alig tudja magat elengedni, es nem mutat semmit, csak egyszer csak elmegy. Ok szerintem ugy gondolkodnak, mint nehany itteni valaszolo, es nem is jut eszukbe, hogy kommunikalni kene.

jún. 26. 10:01
 28/30 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem is sikerül egyszerre elmenni, az nagyon siralmas szexuális kultúráról árulkodik, ha a f*szit nem érdekli a nő orgazmusa.

Szerintem egy férfi számára a legnagyobb gyönyör megélni a partner élvezését. Ha csak a saját magömlésből állna a szex, ahhoz nem kellene partner. Ahhoz elég a jobb kéz.

Ha valamiért előbb megyek el, minthogy le lenne fárasztva a nőm, akkor ugye vannak ujjaim, nyelvem, stb.

Olyan is előfordul, hogy a nőm több orgazmus után már teljesen kielégült és fáradt, én meg még messze járok. Hát akkor ez van, majd folytatjuk másnap.

#26 voltam 45f

jún. 26. 10:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Észreveszi, nem kell külön mondani. Én is észreveszem, amikor ő közeledik hozzá.
jún. 26. 21:42
 30/30 anonim ***** válasza:

Oktatnod kéne sokakat 😁

Na nem feltétlen, hogy meddig bírják, hanem a hozzáállást...

(#24-est meg nem értem, miért hagyja ezt így...

Nálunk max akkor nem megyek el, ha annyit ittam, hogy én kérem a férjem, hagyja, mert most úgysem fog összejönni...)

jún. 26. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!