Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy menthetetlenül elk.rvult a világ? Vagy vannak még normális értékrenddel rendelkező lányok?
11,
Köszönöm a választ. Neked van igazad, most már látom. Valóban tárgytalan amit írtam.
Attól függ milyen körökben mozogsz. Én is ismerek olyan nőt aki világ életében a pénzes pasikra ment, így ment feljebb a karrierje is, és nyilván ő barátnőknek is hasonló szemléletű nőket választ.
De például a saját baráti társaságoknak egyik nő sem ilyen felszínes és anyagias, mind egyetemet végzett vagy még tanul, és a saját sikerei alapján akár előrébb jutni az életben nem a partnere anyagi helyzetét kihasználva.
Mind a kettőre van példa, de én az általad írt notipusbol jóval kevesebbet ismerek.
Addig nem volt gond míg a hapsik baszhattak csak jobbra, balra, de hogy már a nők is megtehetik nyiltan, fujj.
Ilyen ha visszanyal a fagyi, ha az nem volt baj, hogy apuka minden nőt felpróbált akkor az sem legyen gond, hogy a nők is megteszik.
Én nem teszem, mert férjem van, ha nem lenne, akkor tenném.
Még az ősi gének miatt tarjuk ezt abnormálisnak még, de majd változik a világ, amikor a fajfenntartás ösztöne eltűnik és csak az élvezetek lépnek a helyébe.
De még a vicc nem vicc:
Ha van egy kulcsom ami minden zárat kinyit akkor az egy nagyon fasza kulcs, de ha olyan záram van amit minden kulcs kinyit akkor az egy krva szar zár...
Mind ez hiába van így, ha ezek a gének meg még benne vannak az emberek nagy százalékában, te...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!