Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagyok beteg ha arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok beteg ha arra gondoltam, hogy egy utcán keregető nőnek szexuális ajánlatot teszek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 10:08
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Hú,ők szerintem elég ápolatlanok. Tévedek?
2022. aug. 11. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem beteges, csak igénytelen.
2022. aug. 11. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó aljas szemétláda vagy amiért mások nyomorával visszaélsz. Ez nem perverzió hanem közönséges aljasság.
2022. aug. 11. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Az esetek 95%ban olyanok, hogy tudnának dolgozni csak nem akarnak. Nekem senki ne mondja, hogyha tényleg 2-3-4-5 gyerek van otthon vagy beteg gyerek esetleg az a nő kint tud ülni 6-8-10 órákat is akár.

Csak büdös nekik a munka.

2022. aug. 11. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

4-nek igaza van.

Sokan rohadt jól keresnek ám vele.

2022. aug. 11. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Nincs vele baj megteheted
2022. aug. 11. 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok éve a Blahán volt egy fiatal, nagyon jó koldus csaj, sokszor eszembe jutott, hogy valaki hazaviszi, kimosdatja, felöltözteti, kisminkeli..., igaz bombázót lehetett volna belőle csinálni,... persze, lehet alkoholista volt, esetleg kábszer, mert sose láttam tiszta tekintettel.
2022. aug. 11. 14:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, egy mosdatlan roma nő volt de akkor is jó lett volna megdugni.
2022. aug. 11. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, ezt pont egy szőke, kék szemű csaj volt, volt valami "zavarodottság" a tekintetébe, de alapjában szép arcú volt (bár mosdatlan), és jó teste, de az is tényleg koldus szerkóban. Ha nem volt teljesen beszámíthatatlan, akkor lehetett volna csinálni belőle egy bomba nőt.

2022. aug. 12. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a szél kalmanon láttam egy szőke csajt, nem volt rossz de lehet még most is ott kéreget. Nem is tűnt annyira igénytelennek. Embereket szólított le hogy nem tudnák e kisegíteni. Először majdnem kicsúszott a számon hogy ha így néz ki akkor miért nem áll prostinak.
2022. aug. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!