Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerek egy lányt (20-25 közöttit) akkor 99% hogy élveztek a szájába, arcára és a puncijába gumi nélkül?
Figyelt kérdés
Kicsit rossz ebbe belegondolni:(2022. aug. 9. 20:10
1/8 anonim válasza:
Nem 100%, de nagyon valószínű. Ezzel együtt kell élni.
3/8 anonim válasza:
nem hallottál még a vizről és szappanrol?
Lányok vajon mit gondolhatnak amikor a te farkad más nőbe dugod.
4/8 anonim válasza:
Elég sanszos, dehát, én sose ezen agyalok, hanem megyek, és szétcsináljuk egymást, és majd gondolkodik ezen az, aki nem volt nővel!
5/8 anonim válasza:
Én olyan 97 %-ra tippelek inkább. Honnan jött ki a 99?
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg egy pàr fasz megfordult a szàjàban és a puncijàban is 😄 Ne foglalkozz vele, te is fel fogsz egy pàrat próbàlni
7/8 anonim válasza:
25 vagyok , igaz már van egy lányom 3eves , de el nem tudnám képzelni meg a paromnak se akivel már 7eve együtt vagyok hogy bele élvez a szamba :s
8/8 anonim válasza:
22 évesen vesztettem el, így nem biztos. Ismerek olyat, aki velem egyidős (29) és szűz. Nem csúnya nő.
Amúgy férjnél vagyok, de pont, mint az előző, el nem tudnám képzelni, hogy a számba menjen. Bármennyire is kívánom a páromat, szerintem ott hánynám el magam. Mindennek megvan a maga helye én amondó vagyok. Az sem jön be, amikor a kijáratot használják bejáratnak. Ha értitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!