Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan cuckold szerető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan cuckold szerető pár , ahol a férj azt szereti ha legalább 2 idegen férfi elégíti ki feleségét ő előtte , de maga a férj csak is mint néző akar jelen lenni ?

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 15:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Előfordult már ilyen velünk, hogy a két idegen pasi csak kefélt engem, de a férjem nem szállt be a játékba.

Jó, a végén az arcomra verte, de addigra az aktusnak már vége volt.

2022. aug. 9. 16:51
 12/25 anonim ***** válasza:

#6: Most úgy érzem remegnék közben, de meg tudnám tenni :)

Életem végéig az agyamba vésődne a latvány :))

2022. aug. 9. 17:05
 13/25 A kérdező kommentje:

11: - Én úgy gondolom , ez igazi szabadságot és felszabadultságot jelenthet egy kapcsolatban , na meg azért kölcsönös bizalmat és szeretet is , ha jól gondolom .

Érdekelne továbbá , hogy ilyenkor a 2 idegen pasi hogyan viselkedik veletek , illetve a férjeddel ?

Nem alázzák meg akár szavakkal , vagy nevetésükkel a férjedet ?

Nálatok hogyan került ez a cuckold szóba , ki hozta fel mint témát ?

Milyen érzés számodra , illetve kivel jobb számodra a szex , 2 idegen pasival , vagy a férjeddel ?

Ti mennyi idősek vagytok ?

Bocsánat a sok kérdésért .

2022. aug. 9. 17:11
 14/25 A kérdező kommentje:

12: - Mióta vágysz ere , hogyan alakult ki benned e vágy ?

Ha mind ez megvalósulna , akkor utána is ugyanolyan szenvedéllyel tudnád szeretni a feleségedet , mint korábban ?

Esetleg többször is megkérnéd rá , hogy feküdjön le te előtted idegen pasikkal ?

Ne tán jól esne neked , ha akár rendszeresen le feküdne feleséged más pasikkal , úgy hogy te mindig ott vagy vele és végignézed , ahogyan kielégítik ?

Mit kérnél szívesen az idegen pasiktól és mit kérnél a feleségedtől ?

2022. aug. 9. 17:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Találkoztam már néhány ilyen párral is :) (mondjuk speciel az sem gond ha a férje is beszáll a játékba - hetero alapon - annál izgalmasabb a buli :)
2022. aug. 9. 17:52
 16/25 anonim ***** válasza:
61%

#14:

Évek óta vágyom rá, mostanában egyre jobban, de nem csupán a cuckold, a sima hármas szex is érdekel.

Amióta a feleségem beleegyezett máris kívánatosabbnak tartom, és büszke vagyok Rá, hogy ennyire felvállalja a vágyait. Ritkaság ez a nőknél.

Azt hiszem veszettül fogom kívánni Őt, így hogy más férfiakkal is szexel, és én láthatnám amint hatalmasakat élvezkedik :) Remélem így lesz, mert ez a cél.

Persze szeretném ha rendszeresen szexelne más férfiakkal, azért őket annyira sokszor nem cserélgetnénk, hiszen biztonságosabb inkább ugyanazokkal.

2022. aug. 9. 17:58
 17/25 anonim ***** válasza:

#13 nem én vagyok a #11-es de a gyakorlati tapasztalataim alapján pár felvetésedre válaszolva. Amire te gondolsz egy speciális cuckold, amiben BDSM elem hogy a férjet megalázzák. A többesek nagy része viszont NEM ilyen!

Ott a résztvevők ha nem tisztelik a férjet is, nem követik amit kér, mond nekik akkor igen hamar vége a mókának. Nem alázzák meg. A páros nőtagja pedig jobban élvezi a szexet a férjével előtte/utána mint a külsős beszállókkal. A beszállók nem helyette, hanem mellette, adott "feladatra", kb. mint egy élő hús-vér vibrátor vannak jelen (ettől még jól érzi magát mindenki). Ha túlgondolják a szerepüket akkor hamar offolódik a történet (vagy létre sem jön, mert alapból kiszúrják a párok azokat akik nincsenek tisztában a legfontosabb játékszabályokkal).

2022. aug. 9. 19:04
 18/25 A kérdező kommentje:

14 : - Gratulálok , hogy ilyen feleséget találtál , aki ténylegesen fel vállalja a szexualitását , vágyait .

Kár , hogy az én párom olyan félénk és zárkózott e téren .

Én kívánom nektek , hogy sikerüljön megélnetek a közös vágyaitokat , akár rendszeresen is , sok - sok éven keresztül .

2022. aug. 10. 15:29
 19/25 A kérdező kommentje:

17 : - Nagyon szépen köszönöm a részletes felvilágosítást .

Ezek szerint igen komoly feltételek , illetve szabályoknak kell tudni megfelelni egy többesben ( cuckoldban ).

Annak alapján , ahogyan felvázoltad , ara következtetek , hogy igen is le van tisztázva , hogy férj és feleség között vannak komoly érzelmek , szerelem és ezt tessék tiszteletben tartani a beugró félnek , vagy feleknek . ez így teljesen korrektnek tűnik így .

2022. aug. 10. 15:36
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 igen, pontosan! Ha a beugró fél "kívánságműsort" rendez, nem tartja be a vendéglátók szabályait akkor egyszerűen nem hívják meg.
2022. aug. 17. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!