Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan cuckold szerető pár , ahol a férj azt szereti ha legalább 2 idegen férfi elégíti ki feleségét ő előtte , de maga a férj csak is mint néző akar jelen lenni ?
Előfordult már ilyen velünk, hogy a két idegen pasi csak kefélt engem, de a férjem nem szállt be a játékba.
Jó, a végén az arcomra verte, de addigra az aktusnak már vége volt.
#6: Most úgy érzem remegnék közben, de meg tudnám tenni :)
Életem végéig az agyamba vésődne a latvány :))
11: - Én úgy gondolom , ez igazi szabadságot és felszabadultságot jelenthet egy kapcsolatban , na meg azért kölcsönös bizalmat és szeretet is , ha jól gondolom .
Érdekelne továbbá , hogy ilyenkor a 2 idegen pasi hogyan viselkedik veletek , illetve a férjeddel ?
Nem alázzák meg akár szavakkal , vagy nevetésükkel a férjedet ?
Nálatok hogyan került ez a cuckold szóba , ki hozta fel mint témát ?
Milyen érzés számodra , illetve kivel jobb számodra a szex , 2 idegen pasival , vagy a férjeddel ?
Ti mennyi idősek vagytok ?
Bocsánat a sok kérdésért .
12: - Mióta vágysz ere , hogyan alakult ki benned e vágy ?
Ha mind ez megvalósulna , akkor utána is ugyanolyan szenvedéllyel tudnád szeretni a feleségedet , mint korábban ?
Esetleg többször is megkérnéd rá , hogy feküdjön le te előtted idegen pasikkal ?
Ne tán jól esne neked , ha akár rendszeresen le feküdne feleséged más pasikkal , úgy hogy te mindig ott vagy vele és végignézed , ahogyan kielégítik ?
Mit kérnél szívesen az idegen pasiktól és mit kérnél a feleségedtől ?
#14:
Évek óta vágyom rá, mostanában egyre jobban, de nem csupán a cuckold, a sima hármas szex is érdekel.
Amióta a feleségem beleegyezett máris kívánatosabbnak tartom, és büszke vagyok Rá, hogy ennyire felvállalja a vágyait. Ritkaság ez a nőknél.
Azt hiszem veszettül fogom kívánni Őt, így hogy más férfiakkal is szexel, és én láthatnám amint hatalmasakat élvezkedik :) Remélem így lesz, mert ez a cél.
Persze szeretném ha rendszeresen szexelne más férfiakkal, azért őket annyira sokszor nem cserélgetnénk, hiszen biztonságosabb inkább ugyanazokkal.
#13 nem én vagyok a #11-es de a gyakorlati tapasztalataim alapján pár felvetésedre válaszolva. Amire te gondolsz egy speciális cuckold, amiben BDSM elem hogy a férjet megalázzák. A többesek nagy része viszont NEM ilyen!
Ott a résztvevők ha nem tisztelik a férjet is, nem követik amit kér, mond nekik akkor igen hamar vége a mókának. Nem alázzák meg. A páros nőtagja pedig jobban élvezi a szexet a férjével előtte/utána mint a külsős beszállókkal. A beszállók nem helyette, hanem mellette, adott "feladatra", kb. mint egy élő hús-vér vibrátor vannak jelen (ettől még jól érzi magát mindenki). Ha túlgondolják a szerepüket akkor hamar offolódik a történet (vagy létre sem jön, mert alapból kiszúrják a párok azokat akik nincsenek tisztában a legfontosabb játékszabályokkal).
14 : - Gratulálok , hogy ilyen feleséget találtál , aki ténylegesen fel vállalja a szexualitását , vágyait .
Kár , hogy az én párom olyan félénk és zárkózott e téren .
Én kívánom nektek , hogy sikerüljön megélnetek a közös vágyaitokat , akár rendszeresen is , sok - sok éven keresztül .
17 : - Nagyon szépen köszönöm a részletes felvilágosítást .
Ezek szerint igen komoly feltételek , illetve szabályoknak kell tudni megfelelni egy többesben ( cuckoldban ).
Annak alapján , ahogyan felvázoltad , ara következtetek , hogy igen is le van tisztázva , hogy férj és feleség között vannak komoly érzelmek , szerelem és ezt tessék tiszteletben tartani a beugró félnek , vagy feleknek . ez így teljesen korrektnek tűnik így .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!