Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szexpartnert/jó szexpartner kereső oldalt találni?
Olyan helyekre,oldalakra lennék kíváncsi,amik valóban normálisak és nem kamuk.
Mind tudjuk,hogy több férfi lesz,mint nő.
De vannak oldalak,amiken úgy van feltüntetve a dolog,hogy tele lehetőségekkel holott a kommentek nagyrészt férfiaktól jönnek.
És még lehetne sorolni.
Gyakorlatilag sehol! Az Adultpixie oldal erre van kitalálva és tele van olyan bejegyzéssel hogy 90% a tagoknak kamu és ha el is jutsz a találka megbeszélésig akkor eltűnik a személy akivel levelezel. De az oldal is hozzájárul a minőségével hogy ilyen trash legyen. Én pl a városomban nem találok ott semmilyen nőt aki nyitott lenne ilyen kalandra.
Lehetne még chaten próbálkozni de amilyen chat oldalak vannak azok alig 100 fővel nem jók semmire, igénytelenek és arrogáns nőkkel vannak tele.
Viszont minden tiszteletem a nőké, mert beléptem egy chatre női nickel és 5 perc alatt 12 privát beszélgetésem lett és mind férfi volt.
Egy normális közösségi oldal kéne, olyan mint régen 2004 - 2006 körül a chat.hu volt, de sajnos ilyen nincs, a chat.hu is halott!
Ne add fel, a remény hal meg utoljára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!