Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál hány éves kortól ciki a szüzesség? 25/L
11-es, szinte SOHA nem arról van szó, hogy túl válogatós. Szándékosan van irreálisan magas elvárása (de mindenben) a pasik iránt, hogy ne kelljen szembesülnie : nem mer belemenni semmibe.
Ez egy önvédelmi mechanizmus. Önámitáson alapszik. Ám ha mégis előkerül valaki aki elég jó (aki ellen aztán tényleg semmilyen kifogást nem tud még önmaga számára sem gyartani a csaj), akkor meg elhessegeti a gondolatot:
"á ugye lennék elég jó ennek a pasinak. Amúgy is ciki lenne ha megtudná hogy szűz vagyok. Meg a puncim/mellem is olyan,amilyen"
Kérdező!
Ebből az egészből mit szűrtél le?
Fogsz valamin esetleg változtatni?
Illetv ha pasi, akkor meg egy komplett papuccsá válik, akit olyan 40-45 éves kora körül az asszony úgy csal meg/basz át, ahogy nem szégyelli. A marha meg gürizhet, és egész élete megy a kukába, mert semmilyen érzelmi és szexuális tapasztaltata sincs.
Egyszerűen életképtelen. Prognesztizálható a viharos és ocsmány válás. Láttam már ilyent. A pasi vénségére visszament anyucihoz, ott tengette az életét.
A legnagyobb erény!
Maradj is az én is az vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!