Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elpazaroltam az éveimet ha 24 éves koromig csak 4 kalad jött össze?
Barátnőt szerettem volna mindig is de valamiért nem vagyok nekik érdekes, vagy csak kihasználtak.
Kicsit szégyenlem magam hogy 24 évesen itt tartok, nagyon gyorsan megy az idő. Sosem voltam még boldog egy lánnyal, nagyon hiányzik.
Most az a baj, hogy nincs barátnőd tartósan vagy az, hogy kevés kalandod volt lányokkal?
A kettő kicsit üti egymást. Egyébként kalandod később is lehet, nem csak 25 év alatt.
Nem kell tartanod sehol. Ha így gondolkodsz, külső elvárásoknak akarsz megfelelni. Annyi nővel fekszel le, amennyivel kedved van. De sosem érdemes úgy gondolkodni erről, hogy strigulázod a dolgot, hogy eddig a fiatal éveidet mennyire "használtad ki". Az a szex, ami csak azért jön össze, mert mindent megteszel azért, hogy összejöjjön, eleve nem ér szart se.
El kéne felejteni azt a gondolkozást, ami a szexualitásra úgy tekint, mint valami teljesítményre.
Nem vagy lekésve még semmiről.
El ne képzeld hogy egy normális nőnél előnyt élvez az aki végig ment már egy csomó nőn, legalább is nekem elég vissza taszító lenne.
Hűha! Micsoda tragédia!
Öreg, én 24 évesen dugtam először és most 40 évesen a feleségem csak a 4. nő, akivel keféltem. Francot vagy te lemaradva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!