Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fájhat az egyik herém ?
Tegnap este , mikor páromra felizgultam a jobb oldali herém egy ponton , nagyon fájni kezdett , de iszonyatos fájdalmat éreztem , szinte bele remegtem .
Természetesen az együttlét el is maradt .
Ám ma reggel ismét merevedéssel ébredtem és ezzel egyben , hatalmas fájdalommal is .
Viszont ma már akkor is fáj sokszor , ha nincsen merevedésem , elég ha pl : pisilésnél gyengéden hozzá érek , vagy a végén kicsit megrázom a péniszem , már ara is érzékeny a fájós herém .
Szerintetek , nagy a baj ?
Vagy mitől lehet , alakulhat ki ilyen ?
Talán megemeltem magam ?
Köszönöm . Ha nem javul , akkor mindenképpen fel keresem a házi orvost.
Az ejakulációval kezdem azonban a probléma megoldását .
házi orvost mi a fenének? Nem tud segíteni.
most jelentkezzél be urológiára, magánrendelésben akár holnap kapsz időpontot
Igaz is , hiszen a házi orvos vagy annyit kérdez , akarsz e táppénzre menni , vagy nem ?
Vagy ír valamit és ha nem használ , akkor kéri hogy ismét keressed fel .
Teljes igazság : ide cél irányú orvos kell .
Köszönöm már jól vagyok , pár nap alatt helyre jött s már nincsenek fájdalmaim .
Lehet , hogy még is talán a nadrágom varrása úgy megnyomta , hogy azonnal nem éreztem , csak később jelentkezett a fájdalom .
De iszonyúan fájt , az már biztos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!