Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor neki most tetszem vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor neki most tetszem vagy nem?

Figyelt kérdés

Egy férfi cselekedetei és néha mondatai is ellentétben állnak egymással.

Amikor találkoztunk utána udvarolgatott hogy járjunk.

Később nem mentem bele és lett egy barátnője.

Továbbra is szeretett volna velem flörtölni, viszont azt mondta hogy nem tetszem neki, olyan ez mint a modelleknél, megmondja róluk hogy szép, de nem az esetei. Ez fura volt, mert ha mellém ült, akkor mindig közel tolta az arcát, hogy hátha megcsókolom. Ha nem tetszem neki, miért akarja hogy smárolgassunk?

Máskor azt mondta hogy én nem a szexi kategória vagyok, hanem az okos. Illetve egyszer nagyon hangsúlyozta, hogy nagyon jó csaj vagyok belsőre, és a belsőn volt a hangsúly.

Viszont amikor vele szemben ültem az ágyon akkor mondta hogy nagyon szépek a szemeim meg bevallotta utólag hogy akkor felállt neki.Aztán amikor bevallottam neki hogy bejön, akkor ő is azt mondta hogy nagyon szimpatikus vagyok és hogy a csaja előtt simán összejött volna velem meg azt is mondta hogy nagyon tetszettem neki. Utána nálam találkoztunk kettesben akkor azt akarta hogy öleljem meg és amikor megöleltem, felállt neki, megfogta a kezem és rárakta, utána azt is mondta hogy lenne velem kedve smárolni. Később este is találkoztunk akkor is simogatott, mondta hogy amúgy a barátnőjét szereti de valamiért mindkettőnkhöz vonzódik. Amikor azzal fenyegettem hogy soha többet nem fogok vele beszélni, falnak nyomott és lesmárolt, utána le is feküdtünk.Ami fura volt hogy nem hozott táskát de óvszer volt nála, mintha tudatosan kéazült volna a szexre. Akkor most tetszem neki?

2022. aug. 5. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Te csak egy ribi vagy neki, ne reménykedj.
2022. aug. 5. 23:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam ilyen kórülmények közr komoyat tőle jelenleg. Szimplán az érdekelt hogy vonzódhat-e hozzám
2022. aug. 5. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megdugott, szóval nyilván bejön neki a tested. Az hogy fejben mi van és az bejön-e neki.. hát, az a része biztos, hogy könnyen manipulálható vagy.
2022. aug. 5. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Annyira biztos nem tetszel neki mert akkor veled lenne, nem másik nővel.
2022. aug. 6. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyira mindenképpen hogy megdugjon, de ha tudsz olvasni a jelekből akkor lehetnél annyira okos hogy erre vagy jó nála és esze ágában sincs rád cserélni a nőjét.

Ismered a viccet baby: tudod mit szeretek benned a legjobban? Hát a ... - találd ki mi a vége 😅

2022. aug. 6. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
Sztem dugjatok... kell a tanulópénz.. nem lehet kikerülni se így se úgy.
2022. aug. 9. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!