Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak fenékbe engedem, az megcsalás? L
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 17:46
11/19 anonim válasza:
Persze-persze, a sz.pás, az anál nem megcsalás, meg ha nem volt csók, megha gumiban történt, megha "hidd el nem jelentett nekem semmit". Bár a kedvencem, amikor valaki azt mondja "végig rád gondoltam közben" 😅😅😅
12/19 anonim válasza:
"Csak veletlenul beleestem a csaj puncijaba/seggebe, ugye elhiszed?"
13/19 anonim válasza:
Mondjuk az meg szép egy mutatvány lenne ha kiderülne,hogy a párjának nem engedi fenékbe,bármilyen hullott egérnek meg igen🤣🤣🤣
15/19 Cuckold-Ffi36 válasza:
Nem az és ha mást leszopsz az se megcsalás. Ha 2 férfival csinálod az se megcsalás(mondhatni egyik a másikat érvényteleníti)
16/19 anonim válasza:
Igen , miért akarod hogy más csinálja neked ott van a párod neki is van farka vagy akkor jöjjèl össze vele és akkor már nem megcsalás
19/19 anonim válasza:
Csak az a megcsalás ami kiderül.
Amiről nem tud valaki, az nem is fáj!
Én diszkrét vagyok, dugok, de nem jár el a pofám! Mondjuk dugni szeretek jobban, nem dicsekedni vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!