Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan aki innen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan aki innen a gyakoriról talált férfipartnert hármasozáshoz ? Mik a tapasztalatok.

Figyelt kérdés

Tudom a swinger sokkal jobb, de sokan írtak rám mostanában.

Férj vagyok.

2022. aug. 5. 11:09
A kérdező szavazást indított:
Igen találtunk.
Nem, itt csak kamus emberek vannak.
28 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy sem ajánlom plusz pasi bevételét. De innen gykról tuti nem találsz
2022. aug. 5. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Én párt találtam innen.34F
2022. aug. 5. 11:25
 3/10 A kérdező kommentje:

#2: Tök jó lehetett ;)

Tőlem állandóan csak képet kunyerálnának farokverésre. Talán 1-2 kivételt találtam majd meglátjuk.

2022. aug. 5. 11:31
 4/10 Macnab ***** válasza:
100%
Sokszor a hirdetö, keresö pár kamu, vagy nem a nő örömére keresnek partnert... Van ilyen jellegű tapasztalatom.. Csak akkor lehetek a növel ha elötte a pasi le.... Na itt lett vége a románcnak..
2022. aug. 6. 05:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az Eropolis.hu-n kerestünk annak idején,amikor még normálisan működött az oldal és nem volt minden fizetős.Természetesen ott is csak a képpel rendelkező hirdetők között.
2022. aug. 6. 06:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Én két párhoz is csatlakoztam volna meg sima csak Növel is,mikor lebeszéltem már mindent,és fotót kellett volna küldeni,akkor soha többet nem jelentkezett egyik sem.Nem értem ennek mi értelme,mi ebbe a szórakozás vagy a lényeg...

Egyre több az ilyen aki csak hülyiti a másikat,erre van idejük az embereknek.

39/F

2022. aug. 7. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én innen csatlakoztam harmadiknak egy párhoz.

Nagyon szimpatikusak voltak, a nő nagyon szexi - mondhatnám lottó ötös.

(sem "szép" sem gazdag nem vagyok)

A pasi egy villám agyú, értelmes, intelligens pasi.

Egy szállodában találkoztunk. Minden rendben volt, üveget forgattunk, és játszottunk egymással, már maga a meztelenség is élmény volt.

Aztán indult a lényegre-törő szex.

Addig minden rendben volt, még a nő egy orbitálisan nagyot nem élvezett!

No, akkor kitört apuciból a féltékenység, hisztizni kezdett, hogy vele miért nem élvez az asszony, és hogy egy ilyen-olyan qrva...

No, ez volt a pont, amikor felöltöztem és otthagytam őket.

Nem beszélték meg a játékszabályaikat, és nem voltak lelkileg sem felkészülve sem a látványra, sem a hatásokra.

Persze másnap felhívtak, hogy elnézést, de ettől nem lett jobb a helyzet. Azóta sem láttam őket, és nem is akarom.

2022. aug. 7. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én találtam már innen férfit hármashoz. (Előtte egy pár talált meg engem)

Az első 2 próbálkozásra kamus képkuncsorgókba futotunk. Harmadikra olyan illetőt találtam magunknak, akivel már kicsit régebb óta beszélgettem itt. Vele összejött és nagyon jó volt.

A mostani párommal párt vahy lányt keresünk. De szinte lehetetlennek bizonyul. Mindenki csak a képzelettel játszik.

32N

2022. aug. 8. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
7. Beszállónak se könnyű pont emiatt. Abban igazad van hogy nem voltak felkészülve erre, mert nem is lehet. A nő valószínű nálad sem biztos hogy ha x ideje együtt lennél vele akkor akkorát élvezne, mint egy ilyen extrémebb nem hétköznapi helyzetben. Erről viszont nem te tehetsz hanem ők. Az a baj hogy össze van hasonlítva a helyzet. Egy nőt ha két faszi kényeztet eleve jobban beindul, mint simán. Mert nem naponta van, mert új az inger stb. Nem tudom milyen volt a ferfi tag a sexbe, meg kinél élvezett el, de valószínűleg akkor nálad. Valójában ez borítékolható ilyenkor és erre nincs felkészülve az ember. És ez utána durva nyomot hagy egy kapcsolaton.
2022. aug. 12. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer már megtaláltak, és mindenkinek tetszett.
2022. aug. 13. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!