Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan aki innen a gyakoriról talált férfipartnert hármasozáshoz ? Mik a tapasztalatok.
Tudom a swinger sokkal jobb, de sokan írtak rám mostanában.
Férj vagyok.
#2: Tök jó lehetett ;)
Tőlem állandóan csak képet kunyerálnának farokverésre. Talán 1-2 kivételt találtam majd meglátjuk.
Én két párhoz is csatlakoztam volna meg sima csak Növel is,mikor lebeszéltem már mindent,és fotót kellett volna küldeni,akkor soha többet nem jelentkezett egyik sem.Nem értem ennek mi értelme,mi ebbe a szórakozás vagy a lényeg...
Egyre több az ilyen aki csak hülyiti a másikat,erre van idejük az embereknek.
39/F
Én innen csatlakoztam harmadiknak egy párhoz.
Nagyon szimpatikusak voltak, a nő nagyon szexi - mondhatnám lottó ötös.
(sem "szép" sem gazdag nem vagyok)
A pasi egy villám agyú, értelmes, intelligens pasi.
Egy szállodában találkoztunk. Minden rendben volt, üveget forgattunk, és játszottunk egymással, már maga a meztelenség is élmény volt.
Aztán indult a lényegre-törő szex.
Addig minden rendben volt, még a nő egy orbitálisan nagyot nem élvezett!
No, akkor kitört apuciból a féltékenység, hisztizni kezdett, hogy vele miért nem élvez az asszony, és hogy egy ilyen-olyan qrva...
No, ez volt a pont, amikor felöltöztem és otthagytam őket.
Nem beszélték meg a játékszabályaikat, és nem voltak lelkileg sem felkészülve sem a látványra, sem a hatásokra.
Persze másnap felhívtak, hogy elnézést, de ettől nem lett jobb a helyzet. Azóta sem láttam őket, és nem is akarom.
Én találtam már innen férfit hármashoz. (Előtte egy pár talált meg engem)
Az első 2 próbálkozásra kamus képkuncsorgókba futotunk. Harmadikra olyan illetőt találtam magunknak, akivel már kicsit régebb óta beszélgettem itt. Vele összejött és nagyon jó volt.
A mostani párommal párt vahy lányt keresünk. De szinte lehetetlennek bizonyul. Mindenki csak a képzelettel játszik.
32N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!