Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fenékigérő barna haj szexi vagy már túl hosszú?
Szerintem a szép hosszú, APOLT hajnal es ápolt testnel kevesebb izgato van ferfikent :)
33 F
Nekem mindegy mekkora a haja. Aki szép csaj, az fiús hajnal is szép. Mondjuk nagymamáink korában az volt a menő, ha hosszú. De inkább csak hivalkodtak vele. Erre mondták közmegegyezés szerint hogy szép. Ami valóban igaz, ha egészséges és ápolt.
De hogy ez nem szexi az is biztos . Bocsi, de nem értem miért kell segglyukig érő sörényt növeszteni. Én magam részéről mindíg megnézem van-e elég papír ha leülök kakilni .
Jesszusom 7-es :D finom kezdés után ajtóstól a házba :D
Egyébként szerintem nagyon szexi a hosszú haj. De tényleg igaza van, ez ne legyen kényszer és társadalmi elvaras. Annak a korát meghaladtuk.
Én ezt szeretem. Ugyan akkor a párom levágatta. Semmi gondom sem volt ezzel. Úgy cselekedj ahogy neked jol esik. Ne népitelet hajtson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!